2777
2789
عنوان

سر خرید بوفه...

290 بازدید | 20 پست

شوهرم اصرار داره بوفه چوب بگیر قیمتش یک وهفتصده میگم گرونه بابام الان دستش خالی شده وضعیت گرونی روهم همه میدونیم، میگه خب نصف پولشو من میدم گفتم نه جهاز منه، تو دلم گفتم شایدبعدمنت سرم باشه قبول نکردم،گفت پس اینی که میگیری اگه آسیب ببینه من تعمیرنمیکنم، اینو گفت خیلی ناراحت شدم دلم گرفته، ازیه طرف بابام همش میگه رعایت حالمو بکن وضعیت خیلی بده گرونه همه چی منم مدنظرمه بوفه متوسط ومعمولی بگیرم ولی شوهرم اینجوری میگه، همه جابوفه ازمدافتاده ولی دوروبریای من همه می‌خرن و بوفه نداشته باشم بد توچشم میزنه 😞ازدیشب باشوهرمم درست وحسابی حرف نزدم ازش ناراحتم شام نخورده خوابیدم، دلم گرفته 😢

هرچه در جستجوی آنی، آنی 💚

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

از شوهرت ناراحت نباش مشکل خودتی

یا بوفه نخر ، یا پیشنهاد شوهرت رو قبول کن که بقیه پولش رو اون.بده

در اصل خودت و افکار اشتباه خودت مشکل درست کرده....بوفه نخرم بقیه چی میگن...شوهرم بخره منت میذاره....

این جمله های،بیمعنی رو بذار کنار ببین کار درست چیه همونو انجام بده

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید

اصلا اینکه آدم تو خونه اش بوفه باشه یا نباشه چه تاثیری داره ! 

واقعا همسرت مثل پسربچه ای رفتار میکنه که برای خرید اسباب بازی بهانه میاره 

مراعات پدرت رو بکن به شوهرت هم رو نده 

وقتی بچه دارمیشوید اجازه میدهید بخشی از قلبتان تا ابد بیرون از سینه بتپد
اگه منتی تو کارش نیست کمکشو قبول کن.واسه غریبه که نمیده خرج زندگی خودش میکنه.خوشبخت باشین

تاحالا منتی سرم نذاشته البته منم بهش فشاری نیاوردم وهمیشه مراعات کردم نمیدونم چی بشه بعدش 

وای بوفه خیلی چیز مسخره ای هست دست و پا گیر و اضافی،اصلا بجاش یه چیز دکوری دیگه بگیر،اگرم خیلی اصرار داره،خوب پولش رو بگیر از شوهرت،بهرحال پدرت در حد توان پول بوفه رو داده،اونم چیز بهتری میخواد خودش خرج کنه،منتی هم نیست،بهشم بگو به شرطی که فردا منت نزاری

تاحالا منتی سرم نذاشته البته منم بهش فشاری نیاوردم وهمیشه مراعات کردم نمیدونم چی بشه بعدش 

نگران نباش،زندگی یعنی ساختن،از همین اول قاطی خرجا بکنش 

خدایا چنان کن سرانجام کار/توخشنود باشی و ما رستگار
اصلا اینکه آدم تو خونه اش بوفه باشه یا نباشه چه تاثیری داره !  واقعا همسرت مثل پسربچه ای رفتار ...

بهش گفتم بوفه جهاز منه وبابام پول میده،اصلاخردبشه بریزه رو زمین، هرطوری بشه مهم نیس، شماهر وقت بعدخودت خواستی بخری هرچی دلت خواست بگیر، گفتم تومراسم عروسی من نذاشتم خانوادم دخالت کنن چون بعهده خانواده داماده، جهازهم بعهده خانواده عروسه، میگه من هرچی خریدم قبلش باتومشورت کردم میگم اون فرق داره پولشوخودت میدی برازندگیمونه، جهازمنوبابام میخره و... 

اره

ولش کن مثلا چ اتفاقی برا بوفه معمولی میتونه بیفته ک ب بوفه یک و هفتصدی نیفته ک ایشونم تخاد تعمیر کنه 

الان دیگه کسی بوفه نمیخره 

ولی شما میگی اطرافیان میخرن معمولیشو بخر چیزیشم شد بنداز دور تعمیر برا چی 

وای بوفه خیلی چیز مسخره ای هست دست و پا گیر و اضافی،اصلا بجاش یه چیز دکوری دیگه بگیر،اگرم خیلی اصرار ...

مثلا چی بگیرم بجاش، توشهرماهنوزبوفه میخرن

ولش کن مثلا چ اتفاقی برا بوفه معمولی میتونه بیفته ک ب بوفه یک و هفتصدی نیفته ک ایشونم تخاد تعمیر کنه ...

آینه  هاشون معمولاخردمیشه توجابجایی