2777
2789
عنوان

کی کیک خونگی بلده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 385 بازدید | 23 پست
میشه خیلی خلاصه رسپی رو بگین ؟😍

خلاصه نمیزارم کپی میکنم برات میزارم

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم

کیک یک تخم مرغی

تخم مرغ ۱ عدد

آرد سفید ۲ پیمانه

شیر ۱.۵ پیمانه

بکینگ پودر ۲ قاشق مرباخوری

شکر ۱ پیمانه

روغن آب کرده ۱/۲ پیمانه

قالبی گردی که بهتر است وسط آن سوراخ باشد چرب میکنیم و ته قالب را کمی ارد میپاشیم

تخم مرغ و شکر و وانیل و بکینگ پودر و روغن را مخلوط کرده خوب میزنیم تا شکر حل شود و بعد شیر را به مایه اضافه میکنیم و بهم میزنیم و ارد را میریزیم و بهم میزنیم تا تمام مواد کاملا مخلوط شوند بعد مایه را در قالب میریزیم بحدیکه سر قالب ۲ تا ۳ سانتیمتر خالی بماند فر را با حرارت ۴۰۰فارنهایت درجه گرم میکنیم و قالب را روی اولین پنجره فر بطرف پایین میگذاریم و حرارت را به ۳۵۰ درجه فارنهایت میرسانیم و یک ساعت تا یک ساعت و ربع کیک در فر بماند. کیک باید کاملا بالا اید و طلایی شود بعد کیک را از فر بیرون میآوریم و میگذاریم کاملا سرد شود بعد در ظرف برمیگردانیم و تزیین میکنیم

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

4تا تخم مرغ ..4 قاشق غ روغن...2 ق غ اب گرم ..یک لیوان و نصفی آرد ...یک لیوان شکر ...1 ق مربا خوری پر بکینگ پودر..نصف ق چ خوری وانیل 

سفیده و زرده رو جدا کن ..سفیده رو انقد بزن که پف کن ..به زرده وانیل و شکر رو اضافه کن بزن تا کرم رنگ بشه ...بعد سفیده و زرده رو با هم قاطی کن و دو دقیقه با همزن بزن ..حالا روغن و اب رو اضاف کن ...30 ثانیه بزن 

الان دیگه آرد و بکینگ پودر رو  کم کم اضاف کن و بدون همزن تو چند مرحله مخلوط کن ..فقط زیاد مخلوط نکن در حد اینکه ارد تو خورد مواد بره چون بیش از حد مخلوط کنی پف کیکت کم میشه 

بزار تو فر از قبل گرم شده با دمال 180به مدت یک ساعت 

ممنون عزیزدلم 😍😘

خواهش میکنم موفق باشی

ببین من توش گاهی وقتا کشمش میزنم گاهی کاکائو ی موقعهایی رنگ خوراکی مثلا قرمز یا حتی مثل زبرا دورنگش میکنم خیلی راحت میشه توش تغییر داد امتحان کنی مشتری ثابتش میشی😊