2777
2789
عنوان

کی کیک خونگی بلده؟

385 بازدید | 23 پست

سلام من میخوام یه دستور کیک خونگی یاد بگیرم 

ک مقرون به صرفه باشه برای فروش به سوپر مارکت ها،یعنی کم تخممرغ کم روغن ،ولی حجم زیاد و با کیفیت و پف دار و خوشمزه..

همچین رسپی ای بلدین دوستان؟

ممنون میشم کمکم کنین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کیک یک تخم مرغی چند بار دبگه هم گذاشتم اینجا برای بقیه توشم میتونی کلی تنوع بدی

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
کیک یک تخم مرغی چند بار دبگه هم گذاشتم اینجا برای بقیه توشم میتونی کلی تنوع بدی

من قبلا این  کیک  رو درست میکردم پفش عالی میشد الان که درست میکنم اون اندازه پف نداره،،،،میگم بعد از گرونی شاید کیفیت تخم مرغا هم کم شده😂

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

سلام گلم اگه اینستاداری بروپیج اقای نادری هم اموزش داره هم مناسب درمیادازطریق پیجش بروتلگرام توگروهشون خیلی عالی اموزش میده

فرشته کوچولوي مامان…امروز خيلي به يادت بودم..خييلي با ياد خنده هات با ياد نگاهت بغض کردم…خوشگل من.خواهش ميکنم از خدا اجازتو بگيرو اينماه بيا تو دلم…قول ميدم بهترين مامان دنيا باشم واست
من قبلا این  کیک  رو درست میکردم پفش عالی میشد الان که درست میکنم اون اندازه پف نداره،،،،م ...

آردت رو چندبار الک کن

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
اینستا ندارم 😔

والامنم پاکش کردم ازبس نت زیادمیبره وگرنه برات میفرستادم ببین اگه کسی داره بگوبرات بفرسته 

فرشته کوچولوي مامان…امروز خيلي به يادت بودم..خييلي با ياد خنده هات با ياد نگاهت بغض کردم…خوشگل من.خواهش ميکنم از خدا اجازتو بگيرو اينماه بيا تو دلم…قول ميدم بهترين مامان دنيا باشم واست
من قبلا این  کیک  رو درست میکردم پفش عالی میشد الان که درست میکنم اون اندازه پف نداره،،،،م ...

اون ی دونه تخم مرغ بیچاره که اثری نداره پکینگ پودرش که پفش رو زیاد میکنه