2777
2789
عنوان

بی بی چک مثبت

| مشاهده متن کامل بحث + 500 بازدید | 45 پست
ای جانم  مبارک باشه  انشالله چند ساعت بعد منم همین حس الان  شما ا رو داشته باشم&nbs ...

ان شالله شما هم به حاجت دلت برسی

💕رویای شماتاریخ انقضا نداردنفسی تازه بکشیدو دوباره تلاش کنید🌈همه چیز به خود شما بستگی دارد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الهی اول صبح خبر خوب و پر انرژی بوووود لی لی لی لی لی لی🎉🎉🎉🎉🎉 مباااااااااارکه 🎁🎁🎁🎁🎁مباااااااارکه مامان شدنت خیلی خوشحال شدم اولین تاپیک بود اومدم الان انرژی گرفتم بحق آبروی حضرت فاطمه صحیح و سلامت دوران بارداریتو طی کنی و سر وقت به دنیا بیاد بچت عزیزم😍😍😍😍😍

صلوات و سوره کوثر برای شادی روح شهید ابراهیم هادی و شهید سامانلو به نیت باردار شدن خودم و همه ی منتظرا دامنشون سبز بشه بحق آبروی فاطمه زهرا🌹🌹🌹🌹🌹
ای جانم  مبارک باشه  انشالله چند ساعت بعد منم همین حس الان  شما ا رو داشته باشم&nbs ...

ان شاالله عزیزم

صلوات و سوره کوثر برای شادی روح شهید ابراهیم هادی و شهید سامانلو به نیت باردار شدن خودم و همه ی منتظرا دامنشون سبز بشه بحق آبروی فاطمه زهرا🌹🌹🌹🌹🌹
مبارکه منم دعا کن این ماه بی بی چک مثبت ببینم

ان شاالله

مبارکه عزیزم

چند دورت هستی؟؟؟

منم امروز بی بی چکم مثبت شد

البته هنوز 22 دورم هستم

از سه روز پیش بی بی چکام مثبت میشه

البته سه روز پیش اول منفی بود بعد دو ساعت مثبت شد

دو روز پیش بعد از یه ساعت مثبت شد

دیروز اولش که گذاشتم حس کردم بعد از دو سه دقه یه هاله توهمی داره که بعد نیم ساعت رنگش کمی واضح شد

امروز گذاشتم همون دقه اول یه هاله افتاد که دیده میشد و بعد کم کم رنگش واضح شد

😊مرضیه هستم😊 خدایا همیشه شکرگزارت هستم ازت میخوام برا یه لحظه هم منو به حال خودم نذاری ببخش اگه امانتدار خوبی نبودم بهم کمک کن و توان بده که بچه هام رو طوری بزرگ کنم که فقط و فقط بنده خودت باشن و خوب بندگی کنن...خدای خوبم به حق پنج تن همه آرزومندای بچه رو به آرزوشون برسون...خدای خوبم به همه ما فرزندان سالم و صالح و خوش قدم و خوش روزی عنایت بفرما...الهی آمین حالا یه صلوات هم هدیه کنین به روح اموات

وای اول صبحی کلی انرژی و شادی با تاپیکت گرفتم ، خیلی خوشحال شدم ، عاشق بی بی چک مثبتم 😍 دعا کن اگه خدا صلاح میدونه واسه منم این ماه مثبت بشه 

🌸برای حاجتم یه صلوات مهمونم میکنید🌹🌹🌹
مبارکه عزیزم چند دورت هستی؟؟؟ منم امروز بی بی چکم مثبت شد البته هنوز 22 دورم هستم از سه روز پ ...

مبارکه عزیزم😍 

دوره هات چند روز ست ؟ 

میتونم بدونم چند روز بعد از اقدام مثبت شد ؟

اقدامت روز تخمک گذاری بود ؟ 

🌸برای حاجتم یه صلوات مهمونم میکنید🌹🌹🌹