2789
عنوان

چرا؟

| مشاهده متن کامل بحث + 296 بازدید | 55 پست
کتاب میخونم رمان روانشناسی هرچی که گیرم بیاد کلاس پیانوعم میرم😔 ولی حال من خوب بشو نیست الان چند ...

😒😒😒😒😒

کامنت اولی های عزیز،‌                                            در صورت برخورد با تاپیک های جنجالی هیجان خود را حفظ کرده و از نوشتن جمله ی زشت و نامطبوع "الان میان می خورنت" استفاده نکنید، خوشبختانه تا کنون هیچ گزارشی در ایران مربوط به آدم خواری و خصوصا زنده خواری ارائه نشده است.

اینکه ادما بد کنن مهم نیس قابل جبرانه

ولی اینکه بخاطر همون ادما از خودتم بگذری و ضایعت کنن ادم دیگه خودشم نمیتونه ببخشه😔

چون چیزی واس از دست دادن نداره

اخرین برگ برندشم رو کرده واس کسایی که دوسشون داشته و شکست خورده

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

😒😒😒  دلم میخواد لیف بندازم تو مغزت این افکار رو پاک کنم چه ربطی داره آخه اصلا چرا یه حرف با ...

خیلیم قبلش خوب نبودم تو خودم ریخته بودم این حرفو که زد دیگه کبریت کشیدن رو هرچی تو دلم بود

این چند روز این چند هفته خیلی بد بود خیلی

بد بود چون خودم خودمو تخریب کردم و دیگم نمیتونم خودمو ببخشم😔😔😔

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
لابد ادم بدی هستم که خدا صدامو نمیشنوه دیگه😔 چند وقت داشتم به همین فکر میکردم و این حرفو شنیدم خیل ...

نه عزیزم هیچکس نه بده و نه خوب،البته جز اون دسته افراد مریض جامعه که همه چیرو واسه خودشون میخوان و زخم زبون میزنن و دروع میگن و....همه خاکستری هستن.

توکلت به خدا باشه و اینقدر خودتو اذیت نکن.

شبت خوش گلم

دوران بـقا چـو بـاد صـحـرا بـگذشـت/ تلخی و خوشی و زشت و زیبا بگذشت__ پنداشت ستمگر که ستم بر ما کرد/بر گـردن او بـمـانـد و بــر مـا بــگـذشـت 🌷مخاطب خاموش دیروز و روشن!امروز...
نمیشه دلم خیلی خیلی شکسته دیگه نمیتونم خودم درستش کنم😔 بعضی ادما خیلی بهم بد کردن

چیو نمیشه درستش کرد؟ خودتو؟

بچم سقط شد😔 💔 میشه دعا کنین برام اگه صلاح خداونده یه بچه سالم بهم بده😢
خیلیم قبلش خوب نبودم تو خودم ریخته بودم این حرفو که زد دیگه کبریت کشیدن رو هرچی تو دلم بود این چند ...

یه بار دیگه ببینم اینجوری حرف میزنی با دمپایی ابری خیس میزنمت😒😒😒

کامنت اولی های عزیز،‌                                            در صورت برخورد با تاپیک های جنجالی هیجان خود را حفظ کرده و از نوشتن جمله ی زشت و نامطبوع "الان میان می خورنت" استفاده نکنید، خوشبختانه تا کنون هیچ گزارشی در ایران مربوط به آدم خواری و خصوصا زنده خواری ارائه نشده است.
لابد ادم بدی هستم که خدا صدامو نمیشنوه دیگه😔 چند وقت داشتم به همین فکر میکردم و این حرفو شنیدم خیل ...

تو این سن اصلا نذار دغدغت این چیزا باشه شاد باش لذت ببر از هیجان جوونیت بی خیال قضاوتای بقیه باش سنت بره بالاتر وقت برا این غصه خوردنا زیاد داری

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان
الان خیلی دلم شکست یه تاپیکی بود درباره ناتوانی جنسی و اینا منم نوشتم اگر همچین شرایطی داشت میمونم ...

لطف کن دوباره پیام بنده رو بخون 

خونونتون ظاهرا بی دقت بوده 

عرض کردم آدم ها سیاه و سفید نیستن

همه خاکستری هستن در حالت واقعی ذات تمایل به برگشت داره ک سفیدی هست 

شما چی خوندی نمیدونم و چه برداشتی داشتی

روزگاری یک تبسم ،یک نگاه ،...خوشتر از گرمای صد آغوش بود

اون آقایی که ازش حرف زدین من هستم 

امیدوارم بتونم ارزش پیشوند آقا رو حفظ کنم

ممنون از تمام نقطه نظرات

شکستن بدترن اتفاقی که توی زندگی هر آدمی میتونه رخ بده

و ظاهرا من شکستم یک انسان رو 

این پیام فقط و فقط برای عذر خواهی از بانوی شبگرد هست و امیدوارم که بنده رو ببخشن 

حتی اگر بانو اشتباه برداشت کرده باشی باز هم معذرت برای خاطری ک آزار دید

روزگاری یک تبسم ،یک نگاه ،...خوشتر از گرمای صد آغوش بود
نه عزیزم هیچکس نه بده و نه خوب،البته جز اون دسته افراد مریض جامعه که همه چیرو واسه خودشون میخوان و ز ...

ممنونم دوستم❤

چیو نمیشه درستش کرد؟ خودتو؟

اره

یه بار دیگه ببینم اینجوری حرف میزنی با دمپایی ابری خیس میزنمت😒😒😒

نموخوام😭