2789
عنوان

چرا؟

| مشاهده متن کامل بحث + 296 بازدید | 55 پست
هیچ کس تو دایره نیست هیچ کس

پس از حرفهای هیچ کس ناراحت نشو،خودت فرد مهم اینن دایره باش وو بس

اگر هر سال از یک عادت بد دست بکشیم، در درازمدت بدترین‌ها بین ما هم تبدیل به انسان خوبی می‌شوند
الان خیلی دلم شکست یه تاپیکی بود درباره ناتوانی جنسی و اینا منم نوشتم اگر همچین شرایطی داشت میمونم ...

عزیزم من پیش دکتر رفتم و یه چیز خوب یادم دادم.

گفت همیشه تو یه ماجرا از بالا قضیه رو نگاه کن و خودت رو بزار جای طرف،اونوقت میفهمی حرفی که زدی درست بوده یا نه.اونوقته که خود خودخواهیت کمتر میشه.

مثلا تو همون تاپیک که عمومی بوده تو از یه نفر پرسیدی و اونم بدون اینکه بشناست ج داده،خب حرف بدی  نزده

اتفاقا درست گفته همه ما آدما خاکستری هستیم و همیشه هم فکر میکنیم حق با ماست و دوست داریم خودمون رو سفید و بدون ایراد نشون بدیم.

ولی در کل حالت رو میفهمم و بهتره بهش فکر نکنی خود من نزدیک بود واسه همیشه از نی نی سایت برم اما خیلی ها دلداریم دادن و منم دیوم حق با اوناست و من تند رفتم و نباید به حرف یه نفر گوش میکردم.

دوران بـقا چـو بـاد صـحـرا بـگذشـت/ تلخی و خوشی و زشت و زیبا بگذشت__ پنداشت ستمگر که ستم بر ما کرد/بر گـردن او بـمـانـد و بــر مـا بــگـذشـت 🌷مخاطب خاموش دیروز و روشن!امروز...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان خیلی دلم شکست یه تاپیکی بود درباره ناتوانی جنسی و اینا منم نوشتم اگر همچین شرایطی داشت میمونم ...

به تار موی کنده شده ات هم حساب نکن این چرت و پرتارو اصلا جوابش نمیدادی

بچم سقط شد😔 💔 میشه دعا کنین برام اگه صلاح خداونده یه بچه سالم بهم بده😢

اسمتم نمی دونم شبگرد😕 اتفاقا حرف بدی نیست منم خاکستریم و دوس دارم خاکستری باشم  توام خاکستری باش سفید بودن یعنی انسان نباشی :) بعدشم تو یه سنی هستی خیلی حساسی و بیشتر  از اون چیزی که هست داری این احساسات و عواطف رو قاطی میکنی خودتو اذیت نکن رو کارایی که علاقه داری تمرکز کن، کتاب بخون موزیک گوش کن ساز یاد بگیر😍 مطمئن باش تو بهترین سال های عمرت بهترین کارا رو انجام میدی^_^

کامنت اولی های عزیز،‌                                            در صورت برخورد با تاپیک های جنجالی هیجان خود را حفظ کرده و از نوشتن جمله ی زشت و نامطبوع "الان میان می خورنت" استفاده نکنید، خوشبختانه تا کنون هیچ گزارشی در ایران مربوط به آدم خواری و خصوصا زنده خواری ارائه نشده است.
عزیزم من پیش دکتر رفتم و یه چیز خوب یادم دادم. گفت همیشه تو یه ماجرا از بالا قضیه رو نگاه کن و خودت ...

لابد ادم بدی هستم که خدا صدامو نمیشنوه دیگه😔

چند وقت داشتم به همین فکر میکردم و این حرفو شنیدم خیلی بهم ریختم

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
به تار موی کنده شده ات هم حساب نکن این چرت و پرتارو اصلا جوابش نمیدادی

گاهی ادم درگیر یه چیزیه مدت ها و از خودش میپرسه واقعا من ادم بدیم؟ 

بعد وقتی یهو یکی میاد این حرفو میزنه انگار میفهمی جوابت چی بوده

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
اسمتم نمی دونم شبگرد😕 اتفاقا حرف بدی نیست منم خاکستریم و دوس دارم خاکستری باشم  توام خاکستری ب ...

ممنون ولی دیگه این زندگی واس من تموم شدست😔

فقط منتظر اخرشم که سکانس پایانیش چیه

استارتر جان اسم کاربری اون آقا رو اگه دوست داشتی بگو  اگه اینجا نمیگی تو خصوصی بگو بهم  ...

@پدرکوروش  

این اقا بود😔😔

گاهی ادم درگیر یه چیزیه مدت ها و از خودش میپرسه واقعا من ادم بدیم؟  بعد وقتی یهو یکی میاد این ...

اولا که خیلی هم گلی که برات خوب بودن یا نبودن انقدر مهمه و بهش فکر می‌کنی. بعدشم آدم خودش از نقاط ضعف یا کاستی های که داره خیلی خوب آگاهه اگه فکر می‌کنی نیاز به تجدید نظر داری شروع کن خب😉 بشو همونی که از نظرت بهترین😋😎

بچم سقط شد😔 💔 میشه دعا کنین برام اگه صلاح خداونده یه بچه سالم بهم بده😢
ممنون ولی دیگه این زندگی واس من تموم شدست😔 فقط منتظر اخرشم که سکانس پایانیش چیه

میگم حساس شدی😍😍😅 اشکال نداره الان گوش نکن ولی یادت نره چیا گفتم^_^

کامنت اولی های عزیز،‌                                            در صورت برخورد با تاپیک های جنجالی هیجان خود را حفظ کرده و از نوشتن جمله ی زشت و نامطبوع "الان میان می خورنت" استفاده نکنید، خوشبختانه تا کنون هیچ گزارشی در ایران مربوط به آدم خواری و خصوصا زنده خواری ارائه نشده است.
اولا که خیلی هم گلی که برات خوب بودن یا نبودن انقدر مهمه و بهش فکر می‌کنی. بعدشم آدم خودش از نقاط ضع ...

نمیشه دلم خیلی خیلی شکسته

دیگه نمیتونم خودم درستش کنم😔

بعضی ادما خیلی بهم بد کردن

میگم حساس شدی😍😍😅 اشکال نداره الان گوش نکن ولی یادت نره چیا گفتم^_^

کتاب میخونم رمان روانشناسی هرچی که گیرم بیاد

کلاس پیانوعم میرم😔

ولی حال من خوب بشو نیست

الان چند ساله همینطوریم

و واقعا همه چی واسم تموم شده...

گاهی ادم درگیر یه چیزیه مدت ها و از خودش میپرسه واقعا من ادم بدیم؟  بعد وقتی یهو یکی میاد این ...

😒😒😒

دلم میخواد لیف بندازم تو مغزت این افکار رو پاک کنم چه ربطی داره آخه اصلا چرا یه حرف باید باعث بشه اینجوری بهم بریزی😕😕