2789
عنوان

چرا؟

296 بازدید | 55 پست

چرا دلم بلوری شده هر تقه ای که میخوره میشکنه😔

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

از چی؟

الان خیلی دلم شکست

یه تاپیکی بود درباره ناتوانی جنسی و اینا منم نوشتم اگر همچین شرایطی داشت میمونم باهاش مگه اون چ گناهی کرده نظر شخصی خودم بود

بعد یه اقاعه اومد گفت مردم ایران یا سیاهن سفید

گفتم من جزو کدوم دستم

گف از خاکستریایی که خودشونو سفید نشون میدن نمیدونم چی 

خیلی بهم برخورد😔

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

همیشه از بچگی متنفر بودم کسی بهم بگه خورده شیشه داری یا  اونی نیستی که نشون میدی در حالیکه همه سعیمو میکنم همون باشم که نشون میدم

نمیدونم چرا بعضیا انقدر بی انصافن😔

چیشده🙁

نوشتم

مثل منی

طبیعیه

وقتی میبینی تو حجت رو در حق دوست و فامیل و خانواده تموم میکنی و با همه خوبی اما بقیه با سیاسیت رفتار میکنن  چرتکه میندازن،بلد نیستن حرف بزنن و ضعف هات رو میگن و ازت توقع بیجا دارن رفته رفته دلت نازک میشه

من به جایی رسیدم که یکم قوی شدم اما تا سال پیش شب و روز حالم بد بود و میگفتم چرا من با همه خوبم و کمک میکنم ولی مردم همش مثل بازاری ها رفتار میکنن.چرا من در خونم به روی همه و بچه هاشون بازه اما حق ندارم سر زده جایی برم و ....

دنیا همینه تازه من مشکل مادر شوهر و خواهر شوهر رو دیگه ندارم(هر چند هنوزم بهم سر می زنن و دوستمن) پس وای به حال نو عروس ها و افرادی که یه مشکل بزرگ دارن

این دنیا همینه

دوران بـقا چـو بـاد صـحـرا بـگذشـت/ تلخی و خوشی و زشت و زیبا بگذشت__ پنداشت ستمگر که ستم بر ما کرد/بر گـردن او بـمـانـد و بــر مـا بــگـذشـت 🌷مخاطب خاموش دیروز و روشن!امروز...
چ اهمیتی داره نظر ی مرد غریبه؟؟؟؟؟

زد دقیقا رو نقطه حساسم

همیشه از بچگی متنفر بودم کسی بهم بگه خورده شیشه داری یا  اونی نیستی که نشون میدی در حالیکه همه ...

گلم از حرفهای اشخاصیکه تو دایره افراد مهم زندگیت نیستن ناراحت نشو

اگر هر سال از یک عادت بد دست بکشیم، در درازمدت بدترین‌ها بین ما هم تبدیل به انسان خوبی می‌شوند
مثل منی طبیعیه وقتی میبینی تو حجت رو در حق دوست و فامیل و خانواده تموم میکنی و با همه خوبی اما بقی ...

😔😔😔😔😔😔😔

دیگه هیچ وقت نظرامو نمیگم که متهم نشم به خاکستری بودن😔

گلم از حرفهای اشخاصیکه تو دایره افراد مهم زندگیت نیستن ناراحت نشو

هیچ کس تو دایره نیست هیچ کس

به خودت بگو اون ادم نفهم بود دیونه بود بیخیاااال باش

نه نفهم نبود

بدترین حرفی بود که یک نفر میتونست بهم بزنه و یه فرد ناشناس زد😔😔😔😔

اینکه ادم بدیم