2777
2789
عنوان

شوهر خواهرن

335 بازدید | 31 پست

شوهر خواهرم و شوهرم چند ماهیه با هم قهرن  ، امرور شوهر خواهرم زنگ زد یه روز باهاش برم بیرون کارم داره نگفت چه کاری فقط گغت راجع به یه موضوعی مبخواد باهام حرف بزنه گغت فعلا به هیچکی نگم باهاش میرم بیرون حتی خواهر و شوهرم، نمیدونم بگم بهشون یا نه، شوهرم چون باهاش قهره خیلی گارد میگیره در برابرش و تا اسمش میاذ از این رو به اون رو میشه و فاطی میکنه و میدونم بفهمه نمیزاره برم بیرون از یه طرفم دوست ندارم ازش پنهون کاری کنم خواهرم همیشه همه چبو بهم میگیم نمیدونم به صلاحه بگم بهش و ازش بخوام به روش نیاره پیش شوهرش یا نه، هر جی به شوهر خواهرم گفتم چیکارم داری نگفت فقط گفت خیره نگران نشو، حدس می‌زنم شاید میخواد با شوهرم اشتی کنه و میخواد من زمینه اشو فراهم کنم، بهم گفته فعلا به کسی نگم میخواد بریم بیرون حرف بزنه ولی بعدش به هر کی خواستم بگم، نمیدونم صلاح چه کاریه انجام بدم 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

حتماب شوهذت بگو نهایتش نذاشت بری به دامادتون بگو تماس بگیره بهت پشت گوشی موضوعو بگه. هیچ وقت اشتباه نکن

فرشته مامان بی صبرانه منتظرتم😍دلم اغوشتو میخواد همه وجودم😍😍😍❤️💖😘سزارین هستم دو هفته تیکرو زدم جلو 
چندوقته دامادتونه؟

خیلی ساله 8سال هست بهش اعتماد دارم فقط میگم خواهرم و شوهرم بعدش بفهمن ناراحت نشن، اگه شوهرم عصبی مزاج نبود بهش میگفتم ولی انفدر تلخه که میدونم بهش بگم گارد میگیره