2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودتم تازه عصو شدی😁😂😂😂😂

من ششمین سال عضویتم هست😕😕

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤
درس نمخونم پولم نداریم بریم خرید😢😢😂😂😂

منم روز اول که عضو شدم ۶تا تا پیک زدم خوب بریم؟ پارک قدم ببین اسم بچه ایندتونو انتخاب کنین 🤔🤔🤔

تنها دلیل ادامه دادنم شمایی، مامان🫂
😁 😁 😁 نه تو دیگه نرو 😙 😙

ای جاان 😘❤

خسته شدم همش گوشی تو دستمه هنوز هیچ کاری نکردم

کاش اراده داشتم کمتر میومدم

یه دوش آب گرم🛁 یه لباس راحتی 👗یه چای تازه دم🍵 یه موسیقی ملایم🎶🎧 به درک که خیلی از مشکلات حل نمیشه
منم روز اول که عضو شدم ۶تا تا پیک زدم خوب بریم؟ پارک قدم ببین اسم بچه ایندتونو انتخاب کنین 🤔🤔🤔

خخخخخ سرده 

..پارکم نزدیک خونمون نیست شوهرمم خابه خسستست خروپفشم کل خونه رو گرفته😐😐😐

ای جاان 😘❤ خسته شدم همش گوشی تو دستمه هنوز هیچ کاری نکردم کاش اراده داشتم کمتر میومدم

تو تاپیک ها همیشه میبینمت حس خوبی بهت دارم♥ 

کمتر بیا ولی نرو😘😘

حالا برو به کارات برس دوباره بیا😂😂

...........
 تو تاپیک ها همیشه میبینمت حس خوبی بهت دارم♥   کمتر بیا ولی نرو 😘 😘  حا ...

ممنون عزیزم دل به دل راه داره❤❤

مشکل همینه که نمیتونم برم😁🙊🙈

یه دوش آب گرم🛁 یه لباس راحتی 👗یه چای تازه دم🍵 یه موسیقی ملایم🎶🎧 به درک که خیلی از مشکلات حل نمیشه
خخخخخ سرده  ..پارکم نزدیک خونمون نیست شوهرمم خابه خسستست خروپفشم کل خونه رو گرفته😐😐😐

خوب توم با خروپف اون بندری برقص چن سالشه از همین الان میخرفه؟ ینی خروپف میکنه

تنها دلیل ادامه دادنم شمایی، مامان🫂