من هفته بعد میرم. اما دکترم گفته ناشتا نمیخواد اما ازمایش و سونو قبلی همراهم باشه
خواهش میکنم برای سلامتی نی نی من و بارداری خوبم یه دونه صلوات بفرستید. اونایی که سقط داشتن میدونن چه استرسی دارم . چقدر دل نگرانم. الهی همه منتظرای نی نی زودتر دامنشون سبز بشه. ربِّ لا تَذَرنی فرداً وَ أَنتَ خیرُ الوارِثین.
من فردا باید برم ریسک اولی ۱ به ۷۰۰ بود گفت دومی هم بدم
ان شاالله چیزی نیست. برای من زده بود ریسک پایین
خواهش میکنم برای سلامتی نی نی من و بارداری خوبم یه دونه صلوات بفرستید. اونایی که سقط داشتن میدونن چه استرسی دارم . چقدر دل نگرانم. الهی همه منتظرای نی نی زودتر دامنشون سبز بشه. ربِّ لا تَذَرنی فرداً وَ أَنتَ خیرُ الوارِثین.
هفته چند مگه باید بری ؟ من وشما سن حاملگی مون فکر گنم یکیه
هفته 16ّ.
طبق سونو یک هفته بزرگتر از تاریخ پری هستم
هفته چند مگه باید بری ؟ من وشما سن حاملگی مون فکر گنم یکیه
من هفته ۱۵ هستم
تو سایت نیلو اینو نوشته:
این تست از ابتدای هفته 14 (0D+14W) تا انتهای هفته 22 (22W+6D) حاملگی از لحاظ فنی قابل انجام بوده و بهترین زمان انجام آزمایش در ایران هفته 15 حاملگی (و در سایر کشورها از 15W+2D تا 17W+0D) است.
توى اين مملكت بخل و حسادت و تنگ نظرى شغل دوم اكثر مردمه...!عزت اله انتظامى /ديالوگ ماندگار /خانه اى روى آب