2777
2789
عنوان

ازدواج سنتی یا...؟

339 بازدید | 58 پست

خب اول از همه بگم که هی چند روزه میخوام تاپیک بزنم یادم میره 

الان گفتم بزنم حالا یا کامنت میذارید برام یا محل بهم نمیذارید دیگه💩

به نظر شما یه مورد مناسب برای ازدواج چطوری پیدا میشه؟؟؟

یعنی از کجا چطوری باید یافتش؟

مثلا الان من درسم تموم شده یعنی مورد دانشگاه منتفی 

سرکار میرم که اونم محیطش جوری نیست که کسی منو ببینه😐اینم منتفی

سنتی هم کسی رو نداریم که معرف باشه اینم منتفی 

تو خیابونم که نمیتونم دنبال شوی خود بگردم 

خیلی در قید و بند ازدواج نیستم ولی هرچی فکر میکنم میبینم توی 24سالگی وقتی خواستگار نباشه تو سن بالاتر اوضاع وخیم تر نمیشه؟

حقیقتش من خیلی از داشتن دوست پسر شانس ندارم و دیگه میلی هم به داشتنش ندارم ولی واقعا از تنهایی خسته ام 

تا یه مدتی پیش دوستای هم جنس خودم تقریبا مجرد بودن و باهم به گردشبودیم ولی الان اوناهم محدودیت های خودشونو دارن 

میگید من چیکار کنم😕😕😕😕

از مسیری که رفته بودی داشت موجی از انجماد می آمد...

من شوهرم دوست پسرم بود ولى ميگم سنتى بهتره

مربى بدنسازى بين المللى / 2 کیلو افزايش وزن - ٨ كيلو كاهش وزن - در ماه (اصولى و سالم).و ناگهان در يك بعد از ظهر زمستانى وقتى كنارم آرام خوابيده بودى به ياد آوردم روزهاى رفتنت را، انگار درد مشت هايى كه آن روزها به ديوار مى زدم را تازه حس كردم، به تو نگاه كردم و به دستهايم... (متن واقعيه كپى نشه 🌹)

فقط صنعتی  

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

زندگیت رو بکن برا چی میخوای خودتو گرفتار کنی

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله

محل های یافتن شوهر😆

مسجد

روضه

مولودی

همه ی مهمانی های خانوادگی

به اضافه یاد گرفتن عشوه و شرکت در کلاس های چگونه مادر شوهر پسند باشیم؟😀

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
من خودم سنتی ازدواج کردم ولی الان همه دوست میشن. اونم از 100 تا پسر یکیش واقعا قصد ازدواج داره. بقیه ...

خب آخه من راهی واسه دوست شدن هم ندارم 

تو خیابونم که نمیشه با کسی دوست شد 

از مسیری که رفته بودی داشت موجی از انجماد می آمد...

سنتی بهتره پسری که سنتی میره خواستگاری سر به زیر ومحفوظ به حیا هستش ازدواج‌سنتی پایداریش بیشتر اونایی که دوست بودن بعد مدت ۷یا هشت ساله یا شاید هم کمتر جدا میشن ..دل هم رو میزنند