2777
2789
عنوان

بتامتازون و زایمان زودرس .

582 بازدید | 24 پست

سلام دوستان 

جمعه مرخص شدم از بیمارستان ۲ روز بستری بودم 

انقباض داشتم قطع کردن با دارو ۶ تا بتامتازون هم زدن برا ریه.

حالا از وقتی مرخص شدم صدام گرفته . گاهی نفسم میگیره . هر چی اب میخورم باز تشنمه . لب هام انقدر خشک شده انگار تو بیابونم .

گفتم ببینم اینا عوارض امپولاست؟ اگه تجربه دارین بگین ؟

یا نکنه قندم بالاست انقدر اب میخورم

خداروشکر

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم خیلی اب میخورم دیگ نمیدونم از امپولاس یا نه اما فک نمیکنم چون شنیدم اخرای بارداری اینجوریه البته من سه هفته پیش بستری بودم دوتا امپول زدن 

خدایا نگاهم کن،نگاه تو به من آرامش میدهد💙🫂
منم خیلی اب میخورم دیگ نمیدونم از امپولاس یا نه اما فک نمیکنم چون شنیدم اخرای بارداری اینجوریه البته ...

اخه قبلش اینطور نبودم از جمعه اینطوری شدم

خداروشکر
من که زدم اینطوری نشدم نمیدونم عزیزم شاید بعضیا بدنشون عکس العمل نشون بده مثل شما  کاش از دکت ...

تو نت خوندم تنگی نفس و نوشته بود اما تشنگی نه

زایمانم ۱۱ فروردینِ اما چون دهانم کاملا نرم و باز بود و سر بچه خیلی پایین فکر نکنم به اونور سال برسم. الان همش درد پراکنده دارم. خدا بخواد طبیعی

خداروشکر
یعنی چی مرگ خاموش؟

یعنی انقدر برا بدن ضرر داره که به مرگ تشبیهش کردن. باعث پوکی شدید استخوان میشه. الان دیگه خیلی از دکترا اصلا تجویز نمیکنن. یه مدت هم ممنوع شده بود. حالا تعجب کردم به شما داده

2790
2778
2791
2779
2792