2777
2789
عنوان

سونوگرافي

303 بازدید | 36 پست

بچه ها من چهارشنبه يعني ٨اسفند رفتم سونو گفت ٥هفته اي ٣روز فقط ساك و كيسه زرده بود چون لك بيني داشتم به نظرتون امشب برم نشون ميده آخه رفتم پيش ماما ميگه پوچه دل خوش نكن ٣ماه پيشم پوچ بود آخه 

خدايا شكرت بابت اين همه نعمت و 👼🏻عشقي كه دادي 🙏مراقبمون باش 🤲🏻آمين

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه بذار فروردین برو 

نی قلیونتونم 😝 خانوما هرکس میدونه بگه من چکار کنم چاااااااق شم دارم میمیرم 😶😲مامانم میگه فقط دندونات مونده 😀 چند روز پیش تو سایت زدم ک وزن نرمالم چقدر باید باشه گفت دو کیلو اضافه وزن داری و با رژیم برای عید به فرم ایده الت برس🙁. من🤯سایت😌

واااع ماما غلط کرده دور از جون علم غیب که نداره  نه از الان نرو بزار یه هفته بگذره برو

رو کلمه دوست دارم رمز گذاشتیم مثلا وقتی جلوی جمع نمیشه  بگه دوسم داره میگه هوا چقد گرمه از این دیونه بازیا که هر کس تو رابطه اش داره:)شاید وقتایی که بیرون بودیم روزی صد بار گرمش میشه ! حتی یادمه یروز برف میومد و باهاش قهر بودم و با فاصله از هم راه میرفتیم وسط خیابون یهو داد زد و گفت‌< ای خدا خودت شاهدی که چقدر گرمه >کسایی که دورو برمون بودن با تعجب نگاش کردن فقط من بودم که گفتم منم گرممه(:❤          رمز واقعی منو شوهرم                           

منم 5هفته رفتم جنین خیلی مشخص نبود یعنی کلی طول کشید تا دکتر از تو ساک دیدش. نوران نباش امیدت ب خدا باشه

فرشته مامان بی صبرانه منتظرتم😍دلم اغوشتو میخواد همه وجودم😍😍😍❤️💖😘سزارین هستم دو هفته تیکرو زدم جلو 

سونو واژینال اصلن نرو فقط شکمی 

نی قلیونتونم 😝 خانوما هرکس میدونه بگه من چکار کنم چاااااااق شم دارم میمیرم 😶😲مامانم میگه فقط دندونات مونده 😀 چند روز پیش تو سایت زدم ک وزن نرمالم چقدر باید باشه گفت دو کیلو اضافه وزن داری و با رژیم برای عید به فرم ایده الت برس🙁. من🤯سایت😌

ای بابا چقد آدمای مثل خودمو زود پیدا میکنم

منم دیروز رفتم سونو گفت رشدش متوقف شده

به حرف ماما گوش نده یکی دو هفته دیگه برو پیش دکتر سونو واژینال بده

منم فعلا صبر میکنم

پسرم زندگی با بودن تو و خندیدنت جایی قشنگ تریه😍

زوده گلم بزار یه دو هفته دیگه برو،منم یکبار پوچ رو تجربه کردم ولی کیسه زرده نبود فقط ساک بارداری بود،انشالله نی نی تا دو هفته دیگه خودنمایی میکنه برات😊

❤جهانم تویی ،چنان دورت میگردم که هیچکس به این زیبایی جهانگردی را تجربه نکرده باشد❤