2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

یوسفم گر نزند بر سر بالینم سر، همچو یعقوب دل آشفته ی بویش باشم

ما گذشتيم و گذشت انچه تو با ما كردي

تو بمان و دگران واي به حال دگران

رد شدو ديد كه در مخمصه اي ناجورم.من از آن روز به بازمانده شدم مشهورم.اوج درماندگي ام گفت موفق باشي😕يادم افتاد همان جمله سر كنكورم😔                                                               من پشيمان نيستم اما نميدانم هنوز،،،دل چرا در بازي نيرنگ ها يكرنگ بود....
درد خواهم دوا نمیخواهم، غصه خواهم نوا نمیخواهم، عاشقم عاشقم مریض توام، زین مرض من شفا نمیخواهم

مي رود عمر عزيز ما، دريغا چاره چيست 
دي برفت و ميرود امروز و فردا، چاره چيست

یادش بخیر یه زمانی با Dial up میومدم نی نی سایت، صدای قیژ قیژش هنو تو گوشمه😄😄 چقدر زود گذشت چقدر زود بزرگ شدیم 😌😌
ا زیاران چشم یاری داشتیم خود غلط بود انچه میپنداشتیم

ما ز یاران چشم یاری داشتیم         خود غلط بود آنچه می پنداشتیم

یادش بخیر یه زمانی با Dial up میومدم نی نی سایت، صدای قیژ قیژش هنو تو گوشمه😄😄 چقدر زود گذشت چقدر زود بزرگ شدیم 😌😌
ما ز یاران چشم یاری داشتیم         خود غلط بود آنچه می پنداشتیم

وای اصن حواسم نبود همونو نوشتم خخخخخخخخخ

مي رود عمر عزيز ما، دريغا چاره چيست  دي برفت و ميرود امروز و فردا، چاره چيست

تو هستی من شدی از آنی همه من

من نیست شدم در تو از آنم همه تو

روز های اینده قطعا بهترین روز ها هستند  ...... کاربر جدید نیسم کاربری قبلیم و ترکوندن
ما ابروی فقر و قناعت نمیبریم، با پادشه بگو که روزی مقدر است

ترسم اي مرگ نيايي تو و من پير شوم          آنقدر زنده بمانم كه ز جان سير شوم

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز