2777
2789
اره میدونم اینو من این تاپیکو زدم ک اسن بحث خیانت شوخی جلوه داده شه تا خیلیا ک فکرشون مشغول میشه سر ...

درسته،مرد از صبح که می‌ره بیرون تا برمیگرده با هزار نفر می‌تونه معاشرت کنه،آدمای خوب و بد،چرا همش ما باید نگران باشیم نلغزه این وسط،چرا خودش نگران این نباشه که زندگیش از هم‌میپاشه اگه کج بره،انقدر محدودشون میکنیم که هوا برشون میدارع که کی هستن

قلبت را به خدا بسپار وقتی میدانی بدون حکمت او برگی از درختی نمی افتد...
درسته،مرد از صبح که می‌ره بیرون تا برمیگرده با هزار نفر می‌تونه معاشرت کنه،آدمای خوب و بد،چرا همش ما ...

دقیقا نباید پروبال داد ک فکر کنن ما هی نشستیمو غصه میخوریم وای این زنو دید وای اون زنو دید

مرد باید از ته قلبش متعهدباشه 

همیشه هم میگم واس یه زن بدترین حس اینه بهش خیانت بشه و بالعکس

ولی وقتی شد دیگ اون زندگیو ول کن چون وقتی طرف این حس زیرزبونش مزه میکنه دیگ ولکن قضیه نیست مثل همین سریال لحظه گرگومیش میبینی یارو چقدر بیخیاله تازه یاد اون زنه هم میوفته

چی بگم والا کثیف شده همه چی فکر ذکرا شده اینک چطوری هرز بپرن خدا همرو کمک کنه همرو ب راه راست هدایت کنه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان