سلام خانوما.چه جوری حساب سهام عدالت باز کنم.آخه قبلا ثبت نام کرده بودم مجرد بودم.الان وقتی دیدم سودشو به همه میدن تازه فهمیدم من اصلا پیگیری نکردم الان حساب باز کنم سودشو کی میدن
حالا انگار چقد مسدن انگار ببخشید به گدا دارن میدن ۲۰۰۰۰ هزار تومن ای خدا چقد ما بدبختیم و بیچارع ایم
نه بابا 90 به بالا میدن،،،هرچندبازم کمه
برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
ادمها را نباید به هر قیمتی نگه داشت . همه برای ماندن نمی ایند. ادمی که میماند جنسش با دیگران فرق دارد.....برای ماندنش مجبور نمیشوی خودت را تغییر دهی .اینو بیاد داشته باش برای نگه داشتن ادما نباید خودتو زیر پا له کنی.....ادما باید با دلشان بمانند نه با جسمشان....
من از ایران متنفرم خدایش ما همه بدبخت بیچاره ایم برو کشورهای عربی اروپایی چه امکانتنی برای شهروندانش ...
آره،،ولی من ایرانو با تمام کاستیهاش دوست دارم
برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
پانصد رو ک یکجا نمیدن، واسه من ۷۳ تومن ی جا دادن، ۸۶ هم قراره تا آخر سال بدن ،بعضی ها اصلا ثبت نام نکردن و ندارن الکی میگن ۲۰ تومن ب گدا میدن و این چیزا، ولی در کل ۵۰۰ کم کم میدن ،من زمان مجردی از طریق پدرم ثبت نام شدم ک تو نیرو انتظامی هستن کل سهام ۵۰۰ هست ک اونم دولت داده ن خود بابام