2777
2789
عنوان

حاملگی پوچ

158 بازدید | 15 پست

سلام دوستای گلم

من امروز بر اساس پریودیم ۶ هفته و دوروزم

ولی رفتم سونو میگه ۷ هفته و ۳ روزی

میگه جنین دیده نشده و پوچه باید سقط کنی

من ۱ روز مونده به پری بی بی چکم مثبت شد و پر رنگ بود رفتم از دادم ۳۱۲ بود

بعد ۱۰ روز بعد دکتر گفت باید بتاتو تکرار کنی

۳۰۶۲۴بود

بنظرتون حاملگیم پوچه؟؟؟

وای اینقد بدم میاد آدمو میترسونن

خب شاید زود رفتی سونو

خدا نکنه پوچ باشه...

من موندم قدیمیا5یا6تا پشت سرهم میاوردن نه سونویی نه دکتر درست وحسابی...بچه هاشونم صحیح وسالم

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دکتر محاسبه کرد بتات هروز دو برابر شده؟ 

لک اینا داری

یدونه پسر دارم من کاکل به سر دارم من یه روز عصای دستمه خودم خبر دارم من                  گلابہ تو گلاب پاش خدا مواظبش باش                  سپردمش دست خودت همیشه حافظش باش     ایشلاه که داماد بشه هرچی دلش میخواد بشه   توی روز سختی هیچکی پسر نمیشه           خسته‌گی جز باخنده یه پسر بدر نمیشه                چشم و چراغ بابا مرد کوچیکه مادر تیکر 🎈🎉تولد⏳🎁 گل پسرمه♥️

عزیزم اصلا نترس، خواهر شوهر من ۸ هفته رفت سونو جنین دیده نشد دکترش بهش گفت کلم بروکلی بخور تاثیر زیادی تو تشکیل قلب داره، یه هفته بعدش جنینش دیده شد، بعدم انقد زود که تصمیم به سقط نمیگیرن، من خودم یه بارداری پوچ داشتم تا هفته ۱۲ صبر کردم بعد دکتر دستور سقط داد

گفت بتات خوبه اره لک دارم

لک پری؟ بنظرم لک باشه پوچه البته به نظر من ها دقیق نمیدونم

یدونه پسر دارم من کاکل به سر دارم من یه روز عصای دستمه خودم خبر دارم من                  گلابہ تو گلاب پاش خدا مواظبش باش                  سپردمش دست خودت همیشه حافظش باش     ایشلاه که داماد بشه هرچی دلش میخواد بشه   توی روز سختی هیچکی پسر نمیشه           خسته‌گی جز باخنده یه پسر بدر نمیشه                چشم و چراغ بابا مرد کوچیکه مادر تیکر 🎈🎉تولد⏳🎁 گل پسرمه♥️
اره اخه پارسالم باز پوچ بود سقطش کردم😭😭😭😭😭😭

عزیزم علائم خاصی نداری؟؟؟

سونوها خطا دارن.سعی کن بعد این جایی برا سونو بری که تجهیزاتش جدید باشه. و دکترش کاربلد و جوون

من بار اول که سونو رفتم یه مرکز قدیمی و معروف بود.

دکترش هم سن بارداری رو اشتباه زده بود و هم تشخیصش بارداری پوچ بود. 

چند روز حالم بد بود. اما 2 هفته صبر کردم و بعدش همه چی اوکی بود.