2777
2789
عنوان

بارداری

267 بازدید | 61 پست

سلام من تازه وارد این سایت شدم.میخواستم بدونم اینجا کسی بوده که هفته های اول بعد از اقدام به بارداری قبل از پریودش احساس دردی شبیه پریود داشته باشه ولی بعدش فهمیده باشه که بارداره؟یعنی درد بارداری هم شبیه پریود مشخص میشه؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من داشتم از درد پریود میمردم یعنی دل و کمرم فکر میکردم الان میترکه لکه بینی هم داشتم که بی بی مثبت شد

خدایا بخاطر دسته گلی که بعد چهارسال بهم عطا کردی شکرگزارتم . هرچند نمیشه جای شکرشو بجا اورد 

هرکسی تو سایت مینوشت دردای پریود و بارداری یکیه میگفتم چه مسخره یعنی چی که سر خودم اومد پری هام ۳۲روزه بودن که از ۲۶پریود درد سینه و درد کمر و دل درد منو کشت انقدر راه میرفتم که پری بشم باشگاه میرفتم که لکه هم دیدم گفتم داره میاد که همینطوری بی بی زدم و مثبت شد

خدایا بخاطر دسته گلی که بعد چهارسال بهم عطا کردی شکرگزارتم . هرچند نمیشه جای شکرشو بجا اورد 
میشه بگین دقیقا چه حالتایی داشتین؟وبعد از چند روز فهمیدین باردارین؟

من بعد پریودیم هم چنان سمت راست شکمم مثل زمان پریودی درد داشت اما با تایم کمتر، تکرر ادرارم گرفته بودم

شش روز قبل موعدم بی بی چک زدم

منم ماه دوم اقداممه (البته خیییلی پراکنده.اصلا به طور دقیق که میگن یک شب درمیون و اینا نبوده)ولی هی زیر دلم میگیره ول میکنه امید دارم باردار باشم

خدا قراره به من يه ني ني سالم و صالح بده شايدم دوقلو يا سه قلو🙋🏻‍♀️😍گر نگهدارِ من آن است كه من ميدانم شيشه را در بغل سنگ نگه ميدارد😍❤️😇
من پنجشنبه موعدمه .ماه اول اقدامم .

عزیزم اقدامتون دقیقه؟همه چیو رعایت میکنید یعنی ببخشید اینکه میگن یه شب درمیون باشه و اینارو؟

اخه پزشک من گفت معنی اقدام درست اینه👆🏻

خدا قراره به من يه ني ني سالم و صالح بده شايدم دوقلو يا سه قلو🙋🏻‍♀️😍گر نگهدارِ من آن است كه من ميدانم شيشه را در بغل سنگ نگه ميدارد😍❤️😇