2777
2789
عنوان

زن مستقل

481 بازدید | 9 پست

سلام خانما . لطفا بگین برای اینکه یه زن وابسته به مرد نباشه چه فعالیت و هنری رو باید یاد بگیره . مثلا مهارت رانندگی که زن رو از مرد بی نیاز میکنه و زن هر جا دلش میخواد میتونه بره . شما چه پیشنهادی دارین؟ ؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رانندگی 

توانایی انجام کارهای بیرون از خانه ( ازجمله کارهای اداری ،خرید کردن، بنزین زدن و کارهای مربوط به ماشین و...)

داشتن درامد مستقل حالا با هر شغلی چه خانگی چه اداری چه آزاد 

آزاد شدم خوشحالم ننه 😃😃😃اانشالله آزادی قسمت همه 😁این بازگشت ظفرمندانه را از حبس سه چهار روزه به خودم تبریک میگم بحث سیاسی نکن میدونی که منم میدونم اونا هم میدونن پس من رو ننداز تو حبس سر چیزی که همه میدونیم

اول از همه باید درآمد مستقل داشته باشی و توانایی تصمیم گیری مستقل 

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم

شاغل بودن 

توانایی سفر رفتن

توانایی انجام مراحل اداری مسایل 

شاغل بودن یا توانایی شاغل شدن

مدیریت پس انداز و هزینه

آموزش های اجتماعی و خودشناسی دیدن

و در انتها باید بگم یک زن با سیاست لزومی نداره اینا رو به رخ بکشه بلکه مدام توانایی هاش رو افزایش بده و به روز نگه داره ولی اجازه بده مرد قهرمان و مسئول اقتصادی خونه باشه

.

من کارمندم حقوق دارم ازپس کار بیرون بچه وخانه برمیام خونه ام با دوتا بچه همیشه تمیز اشپزیم حرف نداره خانواده شوهرم خیلی قبولم دارن ولی ازرانندگی میترسم خیلی سعی میکنم رانندگی کنم 10سال پیش گواهینامه گرفتم ولی رانندگی رو دوست ندارم همیشه زنگ میزنم آزانس برای انجام کارام با این که دوتا ماشین داریم تو خونه....برای همین احساس میکنم بی عرضه ام  

خدایا بابت همه داده هایت شکر
من کارمندم حقوق دارم ازپس کار بیرون بچه وخانه برمیام خونه ام با دوتا بچه همیشه تمیز اشپزیم حرف نداره ...

عزززیزم....میشه بگی چطوری برنامه ریزی میکنی که به همه کارات میرسی ؟؟؟؟

خوش بحالت که درآمد داری من خیلی حسرت میخورم که شغل و درآمدی ندارم . شوهرم هم متاسفانه بهم پول زیادی نمیده فقط در حد رفع مایحتاج ضروری 

شادی جان همه وقتم برای خونه وبچه وشوهروکاره به همه کارام میرسم ولی خیلی کم خودم میزارم یک وقتایی میگم دارم اشتباه میکنم حتی وقت یک ارایشگاه برای اصلاح  رفتن رو ندارم شوهرم کارش طوریه که دیر وقت میاد خونه حتی بعدازظهرها نمیتونه بچه رونگه داره شرایط برام سخته ولی میگم بچه ها کمی بزرگتر بشن بلکه وقتم آزادتر بشه ........ازلحاظ مالی هم خدارو شکر وابسته به شوهر نیستم چون حقوق دارم وهمیشه میگم دخترم تا درسش رو نخونه وسرکار نره شوهرش نمیدم چون واقعا زن باید دستش تو جیب شخودش باشه هرروز به خاطر پول منت شوهر رو نکشه

خدایا بابت همه داده هایت شکر