2777
2789
عنوان

نی نی سایتی ها

| مشاهده متن کامل بحث + 120 بازدید | 21 پست
دور از جون یه عده بی شخصیت مفنگی جمع شدن تو سایت

دقیقا.‌.با یه سرچ ساده توی تاپیکای قبلی ..قشنگ متوجه میشی که چقدر احترام توی تاپیکا بوده..ولی الان هم بی احترامی زیاد شده ..هم دروغ..متاسفانه!😟

چه احساسی از این بهتر که هستی...!
دقیقا.‌.با یه سرچ ساده توی تاپیکای قبلی ..قشنگ متوجه میشی که چقدر احترام توی تاپیکا بوده..ولی الان ه ...

اره واقعا مثلا طرف میاد داستان زندگیشو میگه ۵ روز ملتو سرکار میزاره اخرشم در میاد همش شر و ور بوده  بعد واسه یه عکس چه سلیطه بازی در اوردن من اصلا نتونستم ج بدم چون واقعا هنگ کرده بودم که چرا واقعا انقدر شعور مملکت ما اومده پایین دور از جون

كجاست؟ كي؟ كسي كه بشه به تنهايي ترجيحش داد.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ازاول همين شرايط بود حالا يكم كمتر

قبلا خیلی بهتر بود و ادمای با شخصیتی تو سایت بودن و همه باهم اوکی بودن متاسفانه یه سری از کاربرا سایتو خراب کردن

اره واقعا مثلا طرف میاد داستان زندگیشو میگه ۵ روز ملتو سرکار میزاره اخرشم در میاد همش شر و ور بوده & ...

اوهوم..مردم عصبی شدن..فقط یه جایی رو میخوان که خالی بشن..

چه احساسی از این بهتر که هستی...!
اوهوم..مردم عصبی شدن..فقط یه جایی رو میخوان که خالی بشن..

و چه جایی بهتر از مجازی تنها جایی که میتونن خودشونو گنده نشون بدن😏