2777
2789
عنوان

نی نی سایتی ها

120 بازدید | 21 پست

اقا یه چیز بگم یه وقت ناراحت نشینا بعضیاتون اینجورین 

تا تاپیک خیانت و مادرشوهر و انواع تاپیک های خاله زنکی زده میشه بدو بدو میریزین که اره چی شده چی نشده طرف سنش چقدره شوهرش چیکارست چیکار میکنه حالا اون طرف بنده خدا اونور دنیا این اونور دنیا مثلا بدونی چه اتفاقی میفته؟که انقدر پیگیری؟

کافیه یه نفر مثلا بیاد بگه اقا من به فلان چیز اعتقاد ندارم همه میریزن سرش اره برای چی و عقایدشونو میخوان بکنن تو حلقوم همدیگه

یا مثلا تاپیکایی که عکس داره توش میریزن توش و کو کو کنان میرن توش و انقدر اون دکمه بروزرسانیو فشار میدن که انگشتشون میشکنه و اخرشم میگن گزارش بای😐

امشب خیلی تاپیکای عکس بازی بود یعنی طرف میومد تاپیک میزد برای عکس و کلا نمیزاشت و کلی ادم معطل میکرد من در پیرو این کارشون اومدم یه تاپیک زدم که اره عکس من و عشقم و به دو دقیقه نرسید که یه نقاشی گزاشتم فکر کنم فقط یک دقیقه طول کشید نهایتش یک و نیم دقیقه و نی نی سایتی ها هوار شدن که اره نمیدونم لوس و بی نمک و اینا و انواع بی جنبه بازی😐😐

و من هنوز که هنوزه نتونستم فاز این دوستانو درک کنم😐

خیلی عذر میخوام من حق قضاوت شمارو ندارم اما بشینین ببینین چند چندین مثلا من عکس میزاشتم واقعی مثلا چی میشد؟مگه تو منو میشناسی که واست مهمه من چه شکلیم؟

ولی خدایی بشینین کلاتونو قاضی کنید این سطح از بی جنبه بازی درست نیست یارو بعد نیم ساعت اومده تو تاپیک میگه خیلی مسخره ای اخه مومن تو اصلا میدونی قضیه چیه میای اظهار نظر میکنی؟ من تو تاپیک به هیچکس بی احترامی نکردم و جواب اونایی که بی احترامی کردنو ندادم ولی میدونین ادمایی شدیم که همش دنبال جنگ و دعوا و ناراحتی و غصه دیگرانیم خدایی من الان تاپیک خیانت یا مادرشوهر میزدم اصلا این صحبتا نبود و همه خوشحال و خندان تو تاپیک شرکت میکردن😐

یکم فکر کنید بعضیاتون اگه قرار به این بی جنبه بازیا و فوش فوش کاری باشه من از همه ی این سایت بدترم منتها زشته به خودتون بیاین

كجاست؟ كي؟ كسي كه بشه به تنهايي ترجيحش داد.

بیخیییال😂😂😂به این فکر کن من شناختمت

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بیخیییال😂😂😂به این فکر کن من شناختمت

نه اخه میدونی من واقعا ناراحت شدم جو سایت در گذشته واقعا فوق العاده بود نه الان که یه سری ادم عشق دعوا جمع شدن که مثلا بگن اره من خیلی بی اعصابم من غمگینم من خیلی شاخما اصلا با من شاخ تو شاخ نشو

نه اخه میدونی من واقعا ناراحت شدم جو سایت در گذشته واقعا فوق العاده بود نه الان که یه سری ادم عشق دع ...

اره منم ادمای جدید که فکر میکنن صاحب سایتن   و خدای نمک درک نمیکنم. 

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...
اره منم ادمای جدید که فکر میکنن صاحب سایتن   و خدای نمک درک نمیکنم.

دقیقا بعد مثلا میگن اره فلانی روانیه مثلا تو خیلی ادم سالمی هستی؟با اون عقایدتو و غیره؟

من توی سایت هیچ وقت از کارم و شغلم و زندگیم جز یک مورد صحبت نکردم و میدونم اگه صحبت کنم دیگه خیلیا اینجوری صحبت نمیکنن ولی من میگم ادم چدا انقدر باید بی شعور و بی شخصیت باشه که اینطوری رفتار کنه