2789
عنوان

مرسی

377 بازدید | 65 پست

که اینقدر دعوا کردین تاپیکمو ترکوندن

خوبه گفتم دعوا نکنین حالم بده

الان کاربریمم میترکه اعصاب خوردیم تکمیل میشه

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

وااااا چرا 😐😐😐😐

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وااااا چرا 😐😐😐😐

حالم بد بود عاطی جون اینام ریختن تو تاپیکم هی بحث مذهبی کردن😭😭😭😭😭😭

ای خدا 

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

هرچه میخواهد دل تنگت اینجا بگو.

لطفا برای بهتر شدن حال داداش کوچولوم دعا کنید.کنکوری های عزیز لطفا سوالاتتونو تو تابیک های کنکوریم ببرسید.نمیتونم تک تک جواب بدم واز اول توضیح بدم.
داشتم کامنتا رو میخوندم یهو تاپیک ترکید

اون عنوانش که زد مذهبیا رو نیان همه رو ترغیب میکرد با گرز و نیزه بریزن تو تابیک

لطفا برای بهتر شدن حال داداش کوچولوم دعا کنید.کنکوری های عزیز لطفا سوالاتتونو تو تابیک های کنکوریم ببرسید.نمیتونم تک تک جواب بدم واز اول توضیح بدم.
چرا دنبآل اون کاری؟

بیخیال همونقدری که گفتم بس بود

اصلا قصد نداشتم زندگیمو باز کنم

الانم پشیمونم

چقدرم که بعضیا خوب درک کردن کم نذاشتن تو تیکه انداختن

همون بهتر برم با دیوار حرف بزنم و خودم فکر کنم 

اون عنوانش که زد مذهبیا رو نیان همه رو ترغیب میکرد با گرز و نیزه بریزن تو تابیک

ابجی دستم به دامنت من اصن حس خوندن ندارم😢😢😢

یکم انگیزه بده این خانوادمم که هی میگن تو هیچی نمیشی

یه مدت این حسو جدی نگیر حل میشه و بیخیال میشی :)

کامنت اولی های عزیز،‌                                            در صورت برخورد با تاپیک های جنجالی هیجان خود را حفظ کرده و از نوشتن جمله ی زشت و نامطبوع "الان میان می خورنت" استفاده نکنید، خوشبختانه تا کنون هیچ گزارشی در ایران مربوط به آدم خواری و خصوصا زنده خواری ارائه نشده است.
یه مدت این حسو جدی نگیر حل میشه و بیخیال میشی :)

الان چند ساله به نظرت خیلی زیاد نشده این مدت؟😞

حالم بد بود عاطی جون اینام ریختن تو تاپیکم هی بحث مذهبی کردن😭😭😭😭😭😭 ای خدا 

واییی چرا چی شده ؟؟؟ چرا حالت بده

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤
واییی چرا چی شده ؟؟؟ چرا حالت بده

خودت که پست گذاشتی دیدمت

هیچی خواهری یه درد قدیمیه بعضی وقتا عود میکنه😔