2777
2789
عنوان

اونایی که زردی بچشون طولانی بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 7102 بازدید | 30 پست
شیرخشت و ترنجبین هم جنس بد و خوب دارن؟ برم عطاری بخرم آلودگی ندارن؟

ترنجبین نه ولی شیر خشت از عطاری مطمئن بگیرین که خوبشو بده.

آلودگی ای هم ندارن.

ولی سنا مکی از همه عالی تره

منتظر سابق هستم.یک شب فکنم نی نی یار با شوهرش دعواش شده بود،مدام تاپیک می ترکوند و کابری لغو می کرد.منم به خاطر یک پست چند کلمه ای که شاید یکم بوی سیاسی بودن می داد،لغو کاربری شدم.اونجا بود که جواب سوالمو گرفتم که می گفتم اینایی که لغو کاربری میشن مگه چکار می کنن و چی میگن....
ای بابااا این زردی چقدر بده من از الان کابوسشو دارمممم چیکار کنیم نگیره پسسسس 😑😬

ماه های اخر خیار با انار زیاد بخور اصلا زردی نمیاره 

تیکر یه سالگی دخترم 😍😍😍😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دخترمن تا۲۱روزگی زردی داشت وچون من خودم کم کاری تیروئیدراشتم یه دکتربراش آزمایش نوشت که معلوم شد تیروئیدبچه کم کاره غربالگری سه روزگیش خوب بودوبعدنیروئیدش کم کارشده بودیه شب توی دستگاه ۱۶لامپه خوابید زردیش شد۹وبعد۳ماه دارومصرف کرد تیروئیدش نرمال شد

خوشبختی یعنی اینکه قلب مادرت بتپدوسایه ی پدرت بالای سرت باشد

عزیزم نگران نباش پسر من نزدیک سه ماهشه بعد ازواکسن دوماهگی روبه سفیدی رفت هنوز کمی احساس میکنم گوشه چشاش زرده خوب میشه من آنقدر استرس کشیدم سر این زردی لعنتی بین 7و9 میشد چند با بردم آزمایش طفلی بچمو سوراخ سوراخش کردن

خدایا شکرت برای همه چیز مهربون من
عزیزم نگران نباش پسر من نزدیک سه ماهشه بعد ازواکسن دوماهگی روبه سفیدی رفت هنوز کمی احساس میکنم گوشه ...

الان دقیقا چند روزشه؟ اخرین بار کی ازمایش دادین و چند بود؟

خدای مهربونم به خاطر همه چی از تو ممنونم ۱۰۰۰مرتبه شکر
الان دقیقا چند روزشه؟ اخرین بار کی ازمایش دادین و چند بود؟

21 میشه 3 ماهه آخرین با 50 روزگی زردیش بود7/8 توی 39 روزگیش بود 9/5 سه روزگیش بود12 که زیر دستگاه شد6 نگران نباش از شیر مادر خنکی بخور میره

21 میشه 3 ماهه آخرین با 50 روزگی زردیش بود7/8 توی 39 روزگیش بود 9/5 سه روزگیش بود12 که زیر دستگاه شد ...

انشالله عزیزم ممنون گلم

21 میشه 3 ماهه آخرین با 50 روزگی زردیش بود7/8 توی 39 روزگیش بود 9/5 سه روزگیش بود12 که زیر دستگاه شد ...

خدا نی نی شما رو حفظ کنه

عزیزم نگران نباش پسر من نزدیک سه ماهشه بعد ازواکسن دوماهگی روبه سفیدی رفت هنوز کمی احساس میکنم گوشه ...

عزیزم الان زردی پسرت خوبه ؟ دختر من ۴۵ روزشه زردیش ۱۲ 😔😔هرکاری کردم خوب نشده

خداوند مهربان من .دلم❤، به سان قبله نماستوقتی عقربه اش به سمت تو باشد،در آرامشم   ...
عزیزم الان زردی پسرت خوبه ؟ دختر من ۴۵ روزشه زردیش ۱۲ 😔😔هرکاری کردم خوب نشده

نگران نباش ترنجبین شیر خشت بده خودتم گرمیجات نخور کاسنی ام زیاد بخور میاد پایین اصلا جاشو گرم نکن من پسرم جای گرم میموند بیشتر زرد میشد به هیچ عنوان استرس نداشته باش زردی روزای اول اسی میرسونه اینارو رعایت کنی میاد زیر ده پسر من بین هفت تا ده میشد زردیش پنجاه روزگیش 8 و9 بود

نگران نباش ترنجبین شیر خشت بده خودتم گرمیجات نخور کاسنی ام زیاد بخور میاد پایین اصلا جاشو گرم نکن من ...

رعایت میکنم اما نمیدونم چرا نمیاد پایین چهرش خیلی تیره و زرده 😔یعنی اثرش تو چهرش می مونه ؟ 

خداوند مهربان من .دلم❤، به سان قبله نماستوقتی عقربه اش به سمت تو باشد،در آرامشم   ...