2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 344 بازدید | 33 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

فاصله سنیتون مشکل ساز نبوده؟؟

نه من از اول تفاوت سنیه زیاد دوست داشتم خودم همیشه همه میگفتن اشتباه میکنی مادرم خیلی با این قضیه مخالف بود منم بهش گفتم اگر فکرت اینه منو به کسی بدی که یکی دوسال ازم بزرگتره من بمیرمم زنه همچین ادمی نمیشم چون حس میکنم دارم بچه بزرگ میکنم هرکیم بخوام زنش بسم باید کمه کم ۷-۸سال ازم بزرگتر باشه سخت راضی شد ولی خب تا الان خدا رو شکر مشکلی نداشتم و اینکه خب همسره من خیلی پایه ی همه چیه من یه‌موقع هایی خسته میشم کم‌میارم‌ ولی اون نه 

۲۵ سالگی ازدواج کردم ۲ سال اختلاف سنی داریم همسرم قبل ازدواج وضع مالیش اوکی بود ناگفته نمونه چون همسرم تک فرزنده حمایت پدرشو داشت

بجای اینکه کفشتو با لباست ست کنی حرفتو با عملت ست کن☺

26 سالگی ازدواج کردم. با جیب کاملا خالی.خانوادش خرج عروسیمون رو دادن ولی بعد از ازدواج شوهرم اصلا ازشون کمک نگرفت با اینکه روزای واقعا سختی داشتیم ، خانوادش یواشکی میومدن که پول دست من بدن منم قبول نمیکردم میگفتم اگه بفهمه غرورش خورد میشه. خداروشکر راضی ام و خیلی دوستش دارم. 

خدایا مراقب جوجه کوچولوی تو دلم باش. خدایا به همه طعم مادر شدن رو بچشون. امین😊
پس نتیجه میگیریم درهر سنی بچه ان😁😁

آره واقعا 

بعد همسره من چون ته تغاریه و پدرش وقتی کوچیک‌بود فوت کرده خیلی توجه همه رو این بوده این لوس شده خواهر برادراشم میگن این خیلی لوسه برا این خب همیشه بچگونه تر رفتار میکنه ولی خب بچه بازیاش رو مخ نیس بیشتر خندم میگیرهن از کاراش ولی خب چون کلا خوش اخلاقه واقعا عاشقشم دیگه بنظرم نمیاد کاراش 

۱۲سال فاصله واستون چطور بوده؟؟

عالی بود درکم میکنه مهمتر از اون با تجربه تر و با عقل تره ی جورایی هرجا مشکل بخورم ازش مشورت میگیرم... درکل مرد باید بزرگتر باشه تا زن رو بتونه نگه داره بچه بازی نکنه.وضع مالیش هم خداروشکر خوبه معمولیه