2821
2789
میگن اگر کسی اعتماد به نفس کسی رو ببره زیر سوال یا آبروی کسی رو بریزه انگار کعبه رو خراب کرده .کسی ه ...

ببین یه گروهی از آدما رو که گناه‌هایی دارن رو خدا گفته تو این دنیا مجازاتشون می‌کنه که پاک شن و اون دنیا عذاب نکشن و اینا. و یک دسته‌‌ی دیگه از آدم بدا که قراره مجازات بشن رو چون خیلییی بدن و پلیدی وجودشون رو گرفته، خدا گفته اینا رو تو دنیا مجازات نمی‌کنم بلکه مهلتشون می‌دم که قشنگگگگ تو لجن و کثافت فرو برن که اون دنیا حسابی مجازاتشون کنم... شاید این آدم بدایی که ازشون حرف می‌زنی همینان.. خدا همه چیز رو می‌بینه ولی ما فقط یه گوشه رو انگار دنیا رو از یه سوراخ فسقل می‌بینیم پس بهتره نتیجه‌ی کار رو به خودش بسپریم...

درباره‌ی پایان پیامت که گفتی، خدا گفته به هرکسی که (بخواد) رزق و روزی فراوان می‌دم ؛ این‌جا ما معنی آیه رو اشتباه متوجه شدیم و فکر می‌کنیم منظور اینه که هرکسی که خدا بخواد بهش روزی می‌ده، درحالی منظور از (هرکسی که بخواد) همون بنده است... ینی خدا به کسایی که خودشون بخوان (و ایمان و اعتقاد قلبی داشته باشن بهش) رزق و روزی بی‌حساب می‌ده...

💙صدا کن مرا... 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چون دلت شکسته قهر کردی با خدا یه نصفه شب پاشو خلوت کن باهاش خالی کن خودتو دلت پره عزیزم

پاشدم خلوت کردم .نماز شب خوندم .رفتم حرم امام رضا انقدر دلم شکسته بود و گریه کردم هرکی منو دید گفت التماس دعا گفتن دعات مستجاب میشه .نشد میدونی تا چندوقت پیش احساس میکردم پیش آدما ارزشی ندارم و ناعادلانه قضاوتم میکنن ولی الان به این باور رسیدم پیش خداهم ارزشی ندارم نه خدا نه امام رضا ...به چه جرمی نمیدونم ؟فقط دیدم نگاهمم نکردن .مگه نمیگن خدا از هرکس اندازه توانش انتظار داره و امتحان میکنه؟من بریدم دیگه نمیکشم نه ایوبم نه امام حسین یه آدم عادیم با یه سرنوشت سراسر غم و حسرت ...دیگه توان ندارم .تا نگام نکنه اعتقادم برنمیگرده 

پاشدم خلوت کردم .نماز شب خوندم .رفتم حرم امام رضا انقدر دلم شکسته بود و گریه کردم هرکی منو دید گفت ا ...

وقتی هنوز سرپایی یعنی هنوز توان مقابله داری بلند شو چرا ضعیف شدی یه حرکتی کن واستا جلو هرکی ک دیدن این حالو روزت ارزوشه بکوب تو دهن اونی ک قصد ازارتو داره با غم و اه چیزی حل نمیشه تو پاشو خودت میبینی خدا چجوری نگات میکنه توکل کن بهش گاهی وقتا ما یه لیست بلند بالا میگم خدایا فلان و بهمان ولی یه بار بسپری به خودش کافیه

ببین یه گروهی از آدما رو که گناه‌هایی دارن رو خدا گفته تو این دنیا مجازاتشون می‌کنه که پاک شن و اون ...

تا کی آدم باید صبر کنه تا دیگران عذابش بدن؟اینطوری که باید آدمایی مثل من فقط عذاب بکشن ناراحتی روحی و...اینارو کی جواب میده 

ولی من چیزی از طرف خدا ندیدم .انقدر دلم شکسته که بعید میدونم بتونم یه روز شاد باشم ولی کو؟

ببین خدا گفت تو دعا کن من جوابت رو می‌دم؛ ولی نگفت هرموقع که تو بگی! اون خدائه و خدا بودن یعنی باید ازش بخوای و بهش اعتماد کنی نه این‌که نعوذبالله بهش دستور بدی که خدایا همین‌که من می‌گم و حتما همین الان... 

یه نگاهی به تاریخ بنداز، همیشه تو مشکلات بزرگی که برای مردم یا آدم‌های تاریخ‌ساز به وجود اومده، این (صبر) و البته توکل بوده که باعث حل شدن مشکل و رسیدن به رستگاری شده..💙

💙صدا کن مرا... 
تا کی آدم باید صبر کنه تا دیگران عذابش بدن؟اینطوری که باید آدمایی مثل من فقط عذاب بکشن ناراحتی روحی ...

خب نمی‌تونی جلوشون وایسی؟ طبیعیه باید خودت مقابله کنی و صبور باشی. 

💙صدا کن مرا... 
خانومی زمان عادت ماهانه میشه قضاشو خوند دیگ

میتونی این تعدادی که درزمان حیض نخوندی رو اضافه کنی بعدازینکه پاک شدی بخونی 

🍃🌺اللّهم صَلِّ علی مُحَمَّد و آل مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم🌺🍃

سلام . التماس دعا. برای عاقبت بخیری خودمون و بچه هامون دعا کن بی زحمت.

"السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَی الاَْرْواحِ الَّتی حَلَّتْ بِفِنائِکَ عَلَیْکَ مِنّی سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقیتُ وَبَقِیَ اللَّیْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّی لِزِیارَتِکُمْ، اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْنِ وَعَلی عَلِیِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَعَلی اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَعَلی اَصْحابِ الْحُسَیْن"❤محرم❤ وقتی اولین ماه شد‌ می‌دانست اولین‌ها را رسالتی بر دوش است؛ اما نمی‌دانست روزی تا آخر زمان یادآور یک حماسه،یک قیام خونین ❤انقلاب حسینخواهد شد. سیاوش رودکلی