2821
2789
من فقط یه چیزو نفهمیدم هرچی بهش میرسیم میگن از دعاست هرچی هم نمیرسیم یا حکمته یا امتحان؟

زندگی یه قانونه یه تقدیره با دعا میشه تغییر داد ولی یه سری چیزا رو حکمتشو بعدش میفهمی زندگی همه سراسر رنج و سختیه

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

راستش وقتی میبینم آدمایی که انقدر بهم ظلم کردن و تهمت زدن چقدر خدا هواشونو داره یا وقتی دعا میکنم انگار نه انگار واقعا اعتقادمو از دست دادم‌.تا هفته پیش نماز میخوندم الان نمیخونم .نه اینکه بگم نماز میخوندم دعاهام مستجاب بشه نه،فقط وقتی دیدم خدا واسه من ارزشی قائل نیست گفتم خودمو خسته نکنم .منم مثل بقیه به خودم برسم و ...بیخیال مگه خدا مونده منتظر نماز من و شما؟

زهرای ابی هی نیخام ج بدم نمیشه نمیدونم چرا ولی چشم عزیزم هم خودت هم کسایی ک گفتی رو یادم میمونه قربو ...

جان دلم عزیزکم... ممنونم گل من آره متوجه شدم ریپلایم نکردی حتما مشکلی وجود داره چون مطمئن بودم که دیدی پیامم رو، خیلی ازت سپاس‌گزارم گل من ان‌شاالله دعاهات مستجاب بشه و عاقبت به خیر باشی خانوم مهربون😍😘💙

💙صدا کن مرا... 
ان شاالله وقت اصلیش قبل نمازصبحه اگرتواین ۴۰روزنتونستی بخونی بموقع حتما صبح یاظهرومغرب تویکی ازینا ...

خانومی زمان عادت ماهانه میشه قضاشو خوند دیگ

راستش وقتی میبینم آدمایی که انقدر بهم ظلم کردن و تهمت زدن چقدر خدا هواشونو داره یا وقتی دعا میکنم ان ...

اینا رو که گفتی بهت غبطه خوردم فقط . آخه تو دلت شکسته... و من شنیدم که خدا عاشق قلب‌های شکسته‌ است💔💙

💙صدا کن مرا... 
زندگی یه قانونه یه تقدیره با دعا میشه تغییر داد ولی یه سری چیزا رو حکمتشو بعدش میفهمی زندگی همه سراس ...

میگن اگر کسی اعتماد به نفس کسی رو ببره زیر سوال یا آبروی کسی رو بریزه انگار کعبه رو خراب کرده .کسی هست که آبروی منو برده هرجا نشسته دروغ و تهمت و...کلا کاری کرده کسی با من ارتباطی نداره هرچقدرم من خوبی کنم انگار فایده نداره .انقدر دعا کردم خدا جزاشو بده ولی کو؟الان ۳ساله همه رو با من دشمن کرده و باعث ناراحتی روحیم شده ...کو عدالت؟از کجا معلوم خدایی که میگه من به هرکس بخوام روزی و نعمت میدم و هرکس بخوام مبرم بهشت .اون دنیام بهونه ای جور نکنه واسه اینا ؟تا کی باید صبر کنم بلکه خدا عدالتشو نشون بده .

راستش وقتی میبینم آدمایی که انقدر بهم ظلم کردن و تهمت زدن چقدر خدا هواشونو داره یا وقتی دعا میکنم ان ...

من و شما برای نیاز خودمون نماز میخونیم این چیزی ک میگین امتحانه اگ قرار باشه هر کسی همون موقع دعاش مستجاب بشه ک دنیا گلستان بود

اینا رو که گفتی بهت غبطه خوردم فقط . آخه تو دلت شکسته... و من شنیدم که خدا عاشق قلب‌های شکسته‌ است💔 ...

ولی من چیزی از طرف خدا ندیدم .انقدر دلم شکسته که بعید میدونم بتونم یه روز شاد باشم ولی کو؟

میگن اگر کسی اعتماد به نفس کسی رو ببره زیر سوال یا آبروی کسی رو بریزه انگار کعبه رو خراب کرده .کسی ه ...

قربونت من میخام هرکی دلتو شکونده بد تقاص بده باور کن یکی دلتو بشکنه کائنات ولشون نمیکنن من بعد 7 سال ریخوه شدن ابروی کسی ک بهم ظلم کردو دیدم فلج شدن کسی ک بیرونم کرد از خونشو دیدم 

2823
2791
2779
2792