2777
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 274 بازدید | 24 پست
من میترسم فک کنم اگه حامله نبودم داغون میشم

فکر کن جذبش کن با خوشحالی فکر کن اصلا فکر نکن که اگه نباشی چی میشه اونو ولش کن انقد فکر کن تا زودتر بیاد سمتت، همین ترس و حس و حال منفی دورتر میکنه آدمو از خواسته ش، بیخیال باش و خوشحال، مطمئن باش با استرس و فکر منفی کاری پیش نمیره، مامان خودم سر داداشم دقیقا وقتی بعد از ی سال و نیم پیگیری بیخیال همه چی شد باردار شده بود خودش بهم گفت همه همینو میگن.

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

من ک روز شماری نه لحظه شماری میکنم..دوس دارم فقط بگذره این روزا تا روز موعدم بیاد..۹ماهه منتظرم.یه حسی بهم میگه این آخرین ماه انتظاره

فقط 5 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من ک روز شماری نه لحظه شماری میکنم..دوس دارم فقط بگذره این روزا تا روز موعدم بیاد..۹ماهه منتظرم.یه ح ...

انشاالله نا امید نباش

خدایا به حق حضرت علی اصفر به منم یه نی نی بده امین🙏🙏🙏
فکر کن جذبش کن با خوشحالی فکر کن اصلا فکر نکن که اگه نباشی چی میشه اونو ولش کن انقد فکر کن تا زودتر ...

ممنون از راهنماییت اما دست خودم نیس 

بچه ها من این ماه بدجوری دمای بدنم بالا رفته شبا خواب ندارم میخوابم جلو در درو هم وا میکنم خوابمم زیاده شده 

بچه ها من این ماه بدجوری دمای بدنم بالا رفته شبا خواب ندارم میخوابم جلو در درو هم وا میکنم خوابمم زی ...

ظهرا خوابم میگیره شبا هم از گرما خواب ندارم عوضش تا ساعت ده و نیم صبح میخوابم

من برات دعا میکنم عزیزم.ان شاءالله خدا زود بهت ببخشه.

فدات خانومی از خدا میخوام همه حاجت روا شن هیچکس نا امید نباشه چشماش خیس نشه به حق شهید کربلا