2777
2789
عنوان

بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 194 بازدید | 59 پست
هووووووف😤😤😤😤 ببخشید اینو میگم ولی موقع رابطه من شوهرم تا کاری کنه ک دردم بیاد با ی نگا فقط کلی ...

خداواسه هم حفظتون کنه عزیزم. میدونی وقتی دعوامون میشه میگه بایدبری خونه بابات من بابام مریضه میترسم بلایی سرش بیاد بگریه میفتم میگم جزتوکسیوندارم بخاطر بچمون واینا خیالات ورش میداره نقطه ضعف گیرمیاره خدانابودش کنه

بازم مامان شدم خدایاشکرت بهرکی دلش بچه میخوادعنایت کن آمین🥺🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هووووووف😤😤😤😤 ببخشید اینو میگم ولی موقع رابطه من شوهرم تا کاری کنه ک دردم بیاد با ی نگا فقط کلی ...

مرسی از وقتی که گذاشتی ببخش ناراحت شدی اونم عکس پسرمه شبخوش  

خداواسه هم حفظتون کنه عزیزم. میدونی وقتی دعوامون میشه میگه بایدبری خونه بابات من بابام مریضه میترسم ...

مرسی قشنگم 

خب خونه داداشی خواهری 

بابا اینقدر جلوش ضعف نشون نده تورو خدا 

مهریه چی،داری؟

مرسی قشنگم  خب خونه داداشی خواهری  بابا اینقدر جلوش ضعف نشون نده تورو خدا  مهریه چ ...

رابطه خوبی باشون ندارم مهرم 200سکه است

مرسی قشنگم  خب خونه داداشی خواهری  بابا اینقدر جلوش ضعف نشون نده تورو خدا  مهریه چ ...

حق طلاقم دارم اما دراونصورت فقط 50تاش مال من میشه اما اگراون طلاق بخوادکلشوباس بده حکم قاضیمون بود

شغلش خوبه؟! بهت ماهانه پولی چیزی میده ک بدا خودت شالی لباسی چیزی بخری؟

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!

عزیزم راهش اینه قوی بشی و نزاری دست و دلت بلرزه .. باید کاری کنی بت احترام بزاره اون حق اذیت کردن تو رو اصلا نداره عجب

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!
شغلش خوبه؟! بهت ماهانه پولی چیزی میده ک بدا خودت شالی لباسی چیزی بخری؟

شغلش خوبه اره خسیس نیس ازاون نظر خوبه ممنونم

عزیزم انشالله ک خدا بهت ارامش و خوشبختی بده

حق طلاقم دارم اما دراونصورت فقط 50تاش مال من میشه اما اگراون طلاق بخوادکلشوباس بده حکم قاضیمون بود

مگه پنجاتا کمه؟؟؟؟

تا صداش در بیاد بگو مهرمو میذارم اجرا باید تا قرون اخرشو بدی

یکم خودتو نشون بده بهش ن ساکت باش هی