2777
2789
عنوان

بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 194 بازدید | 59 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ینی قبول نداره ک این کارو کرده؟؟؟؟ چ پررو و وقیح بزن دهنش خون بالا بیاره  خیلی بهش رو دادی&nb ...

بخاطربچم مجبو رم

بازم مامان شدم خدایاشکرت بهرکی دلش بچه میخوادعنایت کن آمین🥺🥰
بخاطربچم مجبو رم

مسئله مادر بودن جدا هست 

الان بحث سر بیشعوری و وقیحی شوهرته

نباید بهش اجازه بدی اینجوری حرف بزنه باهات

نبااااااااید بذاری 

دو روز دیگه بچت بزرگ میشه،اگه بحث کردین و دوباره این چرندیاتو ب زبون آورد میدونی همین بچه ای ک سنگشو ب سینه میزنی چ دیدی نسبت بهت پیدا میکنه؟

وای جلوش ساکت نباش جوابش بده بگو من فک میکردم ادمی بهت اعتماد کردم نگو حیوون بودی،مجبور و محکوم شدم ...

عزیزم حتی وقتی حامله شدم میخواست بچمونو سقط کنع باقرص باکتک  امانذاشتم وقتی ج ازمایشم گرفتیم اومدیم خونه فقط کتک فحش دعوا ازشدت فشارعصبی حالم وخیم شد

مسئله مادر بودن جدا هست  الان بحث سر بیشعوری و وقیحی شوهرته نباید بهش اجازه بدی اینجوری حرف ب ...

درست میگی عزیزم

واااااییییییییی پس چجوری میشینی ک بهت اینجوری بگه  بگو یادت رفته از ترس خودتو خیس کرده بودی حا ...

فقط اشک خوراکمه سپردمش دست خدا خیلی جلوش واسادم 

عزیزم حتی وقتی حامله شدم میخواست بچمونو سقط کنع باقرص باکتک  امانذاشتم وقتی ج ازمایشم گرفتیم او ...

اینقدر عصبی شدم از دستت ک اجازه دادی اینجوری رفتار کنه 

من اصلا کاری ب جنبه های دیگه ی این کار ندارم 

ولی وقتی بدون اجازه تو،چنین کاری کرده تو باااااااید ب گو خوردن مینداختیش ن اینکه گریه و زاری راه بندازی ک بفهمه محتاجی بهش بخاطر گوهی ک اون خورده و تا آخر عمر بخوای مهر سکوت ب لب بزنی 

الان قاعدتا تو باید شیر باشی رو سرش 

مسئله مادر بودن جدا هست  الان بحث سر بیشعوری و وقیحی شوهرته نباید بهش اجازه بدی اینجوری حرف ب ...

اما خدا نخواست بچم طوریش بشه خداروشکر سالم دنیااومد الان خیلی دوسش داره بازم شکر

جلوش گریه نکننننننن اون فهمیده بهش محتاج شدی داره تا میتونه میتازونه

دقیقاهمینه که میگی عزیزم خودم ازش شکایت کردم شیش ماه زندان بودبگوهخوری افتاداما بعدازدواج رسمی دم دراورد مقصرخودمم حقداری اون 4سال ازمن کوچکتره 

دقیقاهمینه که میگی عزیزم خودم ازش شکایت کردم شیش ماه زندان بودبگوهخوری افتاداما بعدازدواج رسمی دم در ...

هووووووف😤😤😤😤

ببخشید اینو میگم ولی موقع رابطه من شوهرم تا کاری کنه ک دردم بیاد با ی نگا فقط کلی معذرت میخواد و سریع از اون کار دس میکشه

بعد زده هرکار خواسته باهات کرده الان دوقورت و نیمشم باقیه؟؟؟؟

الان باید از ترس تو آبم نخوره