2777
2789
عنوان

راه حل های بعضی نی نی سایتی ها

| مشاهده متن کامل بحث + 728 بازدید | 46 پست

واقعا فقط سرگرمیه بعضی تاپیکام واقعا رروغه محظه...با بعضیاش ادم باید شوهرشو بغل کنه بگه بی تو هرگز(تاپیکای خیانت) با بعضیاشم باید پنجررو باز کنه به دست باد بسپارتش (تاپیکای کادوهای انچنانی)😀😀😀

دیراومدی تو تاپیکم نخوا زودبری�😀😀😀😀😀😀 
نه بابا خودشون هرچی مادرشوهر بگه میگن چشم بعد میرن ی کیلو سبزی میخرن ی گوشه میشینن هی فحش نثار مادرش ...

همچین توصیف کردی ها 

صحنه ی سبزی پاک کردن با حرص ، قشنگ   اومد جلوی چشمام 😂😂

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا میری تو زندگی طرف و میبینی  شخصیش  یه آدم مظلوم و آروم واقعا ها 🙃 نمی دونم چه ...

عزیزم اونایی که میگی مظلوم نیستن ترسو هستند برای همین براشون عقده شده توی مجازی خود واقعیشون رو نشون میدن

ولی من نظرات شما رو تو تاپیکا دیدم انصافا هوشمندانه راهنمایی میکنید👌

نظر لطف و محبت تون واقعا ... 

ممنون ک وقت گذاشتید و خوندید 🤗❣️🌹

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
😂😂😂 همین ک وقت گذاشتی و خوندی  کلی تشکر ملوان 😃

قربونت مگه میشه شوما تاپیک بزنی و نخونم، 

لا حَوْلَ وَلا قُوَّهَ اِلا بِالله اَلعَلِیِّ العَظیمِ.  هرگز گناه کسی نزد دیگری مبر، شاید خدایش بخشیده باشد
عزیزم اونایی که میگی مظلوم نیستن ترسو هستند برای همین براشون عقده شده توی مجازی خود واقعیشون رو نشون ...

کاش خودشونو پیدا کنن و  به یه آدم قوی و محکم تبدیل بشن ک  بلد باشن  درست و منطقی از حقوق شون دفاع کنن  و الا  با رجز خونی ک  آب از آب تکون نمی خوره🙄

واقعا فقط سرگرمیه بعضی تاپیکام واقعا رروغه محظه...با بعضیاش ادم باید شوهرشو بغل کنه بگه بی تو هرگز(ت ...

تاپیک های خیانت  رو فقط باید خوند و  اگر راهنمایی عاقلانه ای میشه  کرد ،  کرد  و  رد شد از کنارش ....

البته ک راست و دروغ شون  دیگه پای خودشون واقعا .....

بنظرم خودشونو نمیذارن جای طرف  همینجوری رو هوا یچی میگن ک خالی از عریضه نباشن😅

کاملا دارید درست میگید ....

خیلی حرف هایی ک ب استارتر  گفته میشه  از سر سیری  و  با فراغ بال !!! نه از سر همدردی ....

تاپیک های خیانت  رو فقط باید خوند و  اگر راهنمایی عاقلانه ای میشه  کرد ،  کرد &n ...

اخه طرف یه ساعت پیش فهمیده خیانت جنسی کرده شوهرش انقدر ریلکس اومده تاپیک زده😡من دوسال پیش توگوشی شوهرم یه پیام دیدم که عمقشو دراوردم واسم مسلم شد چیه ولی بخدا تا یه هفته دپرس بودم نه کار میکردم نه دست به گوشی میزدم دپرس بودم و هنگ

دیراومدی تو تاپیکم نخوا زودبری�😀😀😀😀😀😀 
دقیقا بطور اتفاقی من به چشم دیدم...یه تاپیک زدم هنوز کامل تعریف نکردم یکی گفت چقدر بی زبونی من بودم ...

عه !!!!!  حالا من و شما  ازین اتفاق خوشحال نمی شیم ها 

ولی خب چرا آخه  راهنمایی ای میکنی ک  خودت می دونی غلط و  نمی تونی ب کار  ببندیش ....؟! 

چوب خدا هم بی صداست  البته 🙄🙄

نظر لطف و محبت تون واقعا ...  ممنون ک وقت گذاشتید و خوندید 🤗❣️🌹

🌹❤

یه دوش آب گرم🛁 یه لباس راحتی 👗یه چای تازه دم🍵 یه موسیقی ملایم🎶🎧 به درک که خیلی از مشکلات حل نمیشه
اخه طرف یه ساعت پیش فهمیده خیانت جنسی کرده شوهرش انقدر ریلکس اومده تاپیک زده😡من دوسال پیش توگوشی شو ...

انشاالله همیشه زندگی خوب و خوش و با آرامشی داشته باشید....

بلی... قبول دارم و درست میگید واقعا .... 

سلام گومبولی جونم خوبی تو یکی از تاپیکای قدیمی دیدم نوشتی موهاتو قبلا فر کردی میخواستم ببینم موها ب ...

سلام عزیز دل ♥️ 

تا شش ماه اول حدودا  ریزش نداشت و خیلی هم عالی بود...

تو این مدت  با روغن زیتون ؛  هم تقویت میکردم  و هم باعث میشد  موها  حالت بگیره  و از مواد شیمیایی برای حالت دادن بهش  استفاده نکنم   

ولی بعدش  ریزشش شروع شد 

البته  موهای من ، موهای رنگ نشده بود  و فر کردم  ....( نمی دونم در اصل جریان  این مسئله  تاثیر داره  یا نه )

برای  مهمونی ها ؛  موس  میزدم  ک  فر  جلوه کنه  و  خراب نشه   زیر روسری  و ...

( تجربه شخصی من  و شاید عمومیت نداشته باشه )