2821
2789
عنوان

عصای پیری

| مشاهده متن کامل بحث + 585 بازدید | 44 پست
عزیزم هرگلی یک بویی داره من خودم خواهربرادر ندارم ولی سه تادختر دارم... اصلا از عشق پدرومادربه بچه ...

شما خودت تک فرزندی؟؟ احساست چجوریه

همون. چشاته. که تورو. انقد. عزیز. میکنه😘درخواست دوستی نمی پذیرم
من مثل استارتر فکر میکنم که یکی بسه نمی خوام  دوتا بشن عشقم به دخترم کم بشه نصف بشه حواسم &nb ...

بچه خاهر برادر نداري؟ ك دوستشون داشته باشي؟

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم    

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ما خواهر و برادرا که واسه همدیگه تا الان خوب بودیم...انشالله خوبم می مونیم بچه بیشتر از دوتا هم سخته کمترشم خیلی کمه😃😃

آرامش است؛ عاقبت اضطراب‌ها....خلاصه که اینقد غصه نخورید بالاخره خوب میشه، قشنگ می‌شه، می‌رسیم، می‌بینیم، می‌خندیم👍😍😀

من پنج تا خواهر دارم یک برادر. بچه آخرم اختلاف سنیم هم باهاشون زیاده. ولی خواهرام مثل مادر میمونن برام . داداشمم خوب بود و پشتمون بود الانم هست ولی کمتر از وقتی که ازدواج کرد . کلا تک بچه بودن به نظر من یکم غریبانست. ولی بازم باید ببینی اعصاب و روحیه و توان مالیشو داری یا نه که یک کوچولو به جمع خانوادتون اضافه شن یا نه؟😊

شما خودت تک فرزندی؟؟ احساست چجوریه

من شرایطم فرق داره یعنی والدینم جداشدن 

ولی همیشه حسرت اینکه خواهریابرادر مخصوصااا خواهر داشته باشم به دلم موندهههههههه

خیلی جاها ادم احتیاج پیدامیکنه یکی از خون خودش درکنارش باشه

سلامتی،ارامش وخانواده ام🙇🙇🙇🙇🙇
بچه خاهر برادر نداري؟ ك دوستشون داشته باشي؟

خواهر و برادر دارم.

اتفاقا وقتی خواهرم باردار شد زایمان کرد . تا یک سال و نیم انقد میرفتم پیش نی نیش

کمک حالش بودم. بچشو نگه میداشتم پوشک کن غذاشو بده خواهر راحت به کاراش میرسید یا میذاشت پیش من میرفت با شوهرش بیرون.بعدم میگفت تو هم بچه بیاری جبران میکنم

خدا شاهده من وقتی حامله شدم خواهرم حرفش یادش رفت الان ۱۸ ماهشه دخترم. حتی یبار به لیوان آب دست بچم نداده. هر بارم که میریم خونه مامانم  پسرش دختر منو میرنه😥سر این قضیه گفتم خواهرم  اینجا باشه من نمیام خونه مامان.

برادرمم بچگی خیلی همبازی بودیم حتی بعد زایمان میگفتم دوس دارم داداش برا دخترم میارم  دوسال فاصله  سنی.ولی وقتی رفتارهای  خواهرمو می بینم که چقد بدجنسی میکنه . زیر آب منو داداشمو پیش مامان بابام میزنه پشت منو شوهرم بد میگه که شوهرمو از چشم بندازه 

واقعا  میگم دیگه نمیارم که بچم نخواد مثل خواهرم رفتار کنه در آینده .(خواهرم بچه اوله من دوم . داداشم سوم)

من شرایطم فرق داره یعنی والدینم جداشدن  ولی همیشه حسرت اینکه خواهریابرادر مخصوصااا خواهر داشته ...

باور میکنی من یبار خواستم بچمو ببرم دکتر .

کسی نبود شوهرم  سرکار. پدر و مادرم سفر

به خواهرم گفتم میای(درمانگاه  سر کوچه مونه)

گفت نه نمیام.خوابم میاد😐😐😐

باور میکنی من یبار خواستم بچمو ببرم دکتر . کسی نبود شوهرم  سرکار. پدر و مادرم سفر به خواهرم گ ...

خوب عزیزم 

همه که مثل هم نیستن

من چندبار جراحی کردم حسرت به دل بودم همه خواهرهاشون باهاشون بود ...

سلامتی،ارامش وخانواده ام🙇🙇🙇🙇🙇
خواهر و برادر دارم. اتفاقا وقتی خواهرم باردار شد زایمان کرد . تا یک سال و نیم انقد میرفتم پیش نی نی ...

ميخاستم راجع ب حس محبتت بگم ك اينطور نيست ك نتوني محبتت رو تقسيم كني

من بچه ندارم

اما بچه هاي خاهرم رو ب قول همه و خاهرم و خود بچه هاش مث بچه خودم دوست دارم 

دو تا هستن دختر پسر هم هستن ولي هر كدوم ي جور هستن

عشق زاينده هست محدود نيست ك كم بشه تقسيم بشه

هر چقدر بيشتر محبت كني بيشتر ميشه ب اندازه تمام ادمهاي محبت گيرنده زندگيت ميشه

اينكه خاهر بردار خودت خوب نبودن دليل نميشه!

من خودم بچه دوست ندارم داشته باشم بخاطر سختي هاش

در توان خودم ب لحاظ روحي نميبينم ك مسئوليتش رو بپذيرم

اما اگه يكي بيارم دومي هم ميارم

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم    
ميخاستم راجع ب حس محبتت بگم ك اينطور نيست ك نتوني محبتت رو تقسيم كني من بچه ندارم اما بچه هاي خاهر ...

وای ببخشید اینو میگم

من خودم تا قبل از بچه دار شدنم عاشق پسر خواهرم  بودم

ولی وقتی بچه خودم اومد  دیگه هیچ بچه رو جز دخترم دوس ندارم.

من احساساتت رو نسبت به خواهر زاده برادر زاده میفهمم چون تجربه  کردم. ولی شماهم بچه دار بشی دیگه هیچ بچه رو مثل بچه خودت دوس نداری

اصلا حسش فرق داره

وای ببخشید اینو میگم من خودم تا قبل از بچه دار شدنم عاشق پسر خواهرم  بودم ولی وقتی بچه خود ...

نه منظورم اين هست ك دو تا رو همزمان بتوني دوست داشته باشي

اين قابليت رو خاهي داشت

نه منظورم اين هست ك دو تا رو همزمان بتوني دوست داشته باشي اين قابليت رو خاهي داشت

نگران بی عدالتی هستم.😥

اتفافا امروز دکتر بودم(زنان) برای چکاپ سال رفتم ‌.همون پاپ اسمیر

بهش گفتم لوله راستم مسدوده 

گفت با این وضعیت باید خیلی سریع برای دومی اقدام کنی 

از غروب فکرم درگیره. همش میگم اگه بیارم میتونم؟

نگران بی عدالتی هستم.😥 اتفافا امروز دکتر بودم(زنان) برای چکاپ سال رفتم ‌.همون پاپ اسمیر بهش گفتم ...

من پدر مادرهاي زيادي ديدم ك عدالت رو رعايت كردن در حق بچه ها

شايد بوده ك نتونستن اما كم بودن

هر چي ب صلاحت هست همون بشه انشالا

اما از بابت محبت و رفتار عادلانه خيالت راحت باشه مصداقش رو در مادراي ديگه ميتوني ببيني

QUOTE=83588924]خواهرم تا چند ماه پیش برام یه نعمت بزرگ بود همش میگفتم کاش چند تا خواهر بودیم ولی الان دیگه دلم شکست ...[/QUOTE]

خوب تا چند ماه پیش شما یه نعمت بزرگی داشتی حالا مثلا 2-3 ماهه دلت شکسته دلیل نمیشه بچه رو محروم کنی

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.