2821
2789
عنوان

عصای پیری

| مشاهده متن کامل بحث + 585 بازدید | 44 پست
اگه شرایط روحی وجسمی ومالی داری بیار کی گفته حتما دراینده به دردهم نمیخورن؟؟؟؟

دو بار خواستم سقط شده .الان چند ماهه اقدامم روحیمو باختم میگم بی خیال شم ولی بچم همش میگه دوستام خواهر و برادر دارن.

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خواهر وبرادر خیلی خوبه شاید برادرم به دردم نمیخورن اصلا ولی خواهرام خواهرام .

اونا منو بزرگ کردن زندگی بدون اونا اصلا تصور نمیشه .امروز فانحه بودیم دختر جوون فوت کرده بود خواهرش کمرش راست نمیشد گفتم کیه گفتن خواهرشه.گفتم کمرش چشه گفتن از بس ناراحته برگشتم نگا خواهرم کردم گفتم نمیر باشه؟!.درجا اشکام ریخت نشستم کلییی گریه کردم اونم پابه پام گریه میکرد.

من واقعا تک فرزندیو درک نمیکنم اصلا.وهیچ وقت دوستش ندارم ونداشتم.

ادم هرچقدر بابچش دوست ورفیق باشه خواهر برادر یچی دیگن.

هانیل هستم🤗❤
مادر خودم سال تا سال خواهرشو نمی‌بینه یا داییم اصلا یادم نمیاد کی خونشون رفتیم ازدواج خواهر و برادر ...

حته اگه دور کنه اون موقه که تنها نیستن .

دوران مجردی .کودکی نوجوانی جوانی پس چی؟؟

وقتی که زندگیشون سخت میشه؟؟

وقتی که کسیو میخوان باهم درد ودل کنن؟؟

هانیل هستم🤗❤

من مثل استارتر فکر میکنم که یکی بسه

نمی خوام  دوتا بشن عشقم به دخترم کم بشه نصف بشه

حواسم  ازش پرت بشه 

یا عدالت رو رعایت نکنم و فرق بذارم بین بچه هام.

در خودم نمی بینم به دوتا محبت  داشته باشم.

خانواده  شوهرم ۷ تا بچن. هر کدوم یه شهر زندگی میکنن.

رسما پخش شدن تو کشور‌ سالی یبارم همو نمی بینن

خواهر شوهرم زنگ نمی زنه میگه شا ر ژ ندارم هزینه کنم برا کسی 😐

همون. چشاته. که تورو. انقد. عزیز. میکنه😘درخواست دوستی نمی پذیرم
حته اگه دور کنه اون موقه که تنها نیستن . دوران مجردی .کودکی نوجوانی جوانی پس چی؟؟ وقتی که زندگیشون ...

نمی‌دونم چرا خونواده مادرم اینطورن همه یخ.خیلی از هم دورن با اینکه یه شهرن. موقع مشکلات هرگز میگن به من چه

خواهرم تا چند ماه پیش برام یه نعمت بزرگ بود همش میگفتم کاش چند تا خواهر بودیم ولی الان دیگه دلم شکست ...

خواهر و. برادر خیلی خوبه 

من ک ب دردشون نخوردم دل پدر و. مادر و. خواهر و. برادرمو شکوندم 😔

نی قلیونتونم 😝 خانوما هرکس میدونه بگه من چکار کنم چاااااااق شم دارم میمیرم 😶😲مامانم میگه فقط دندونات مونده 😀 چند روز پیش تو سایت زدم ک وزن نرمالم چقدر باید باشه گفت دو کیلو اضافه وزن داری و با رژیم برای عید به فرم ایده الت برس🙁. من🤯سایت😌
من مثل استارتر فکر میکنم که یکی بسه نمی خوام  دوتا بشن عشقم به دخترم کم بشه نصف بشه حواسم &nb ...

شوهرم خودم دو تا داداش داره خبری از هم نمیگیرن مگه جشنی همو ببینن

نمی‌دونم چرا خونواده مادرم اینطورن همه یخ.خیلی از هم دورن با اینکه یه شهرن. موقع مشکلات هرگز میگن به ...

دیگه هرکی یجور فرهنگی داره وقتی شما اونارو یجور تربیت کنی که باهم باشن بهم کمک کنن هوای همو داشته باشن.

مثلا من اگه فردا پس فردا شوهر کنم مشکلی برام پیش بیاد پدر ندارم ولی بجاش ۷ تا داداش دارم که حقمو میگیرن.

یا شما پسرتون فردا پس فردا توخیابون باکسی دعوا کنه مشکلی پیش بیاد دیگه بزرگ بشه  دراین حد معصوم و خط کشی شده که نمیمونه خودشم بخواد بمونه بقیه نمیزارنش.کیو داره پشتش دربیاد؟؟

مثلا باباش ۲۰ سال دیگه چند سالشه؟؟میتونه؟؟

هانیل هستم🤗❤
من مثل استارتر فکر میکنم که یکی بسه نمی خوام  دوتا بشن عشقم به دخترم کم بشه نصف بشه حواسم &nb ...

عزیزم هرگلی یک بویی داره

من خودم خواهربرادر ندارم ولی سه تادختر دارم...

اصلا از عشق پدرومادربه بچه ها کم نمیشه.اصلاااا

اتفاقا بچه ها اجتماعی تر میشن.

ولی درکل هرکسی باید براساس تواناییهای روحی جسمی ومالی اش تصمیم بگیره

سلامتی،ارامش وخانواده ام🙇🙇🙇🙇🙇
دیگه هرکی یجور فرهنگی داره وقتی شما اونارو یجور تربیت کنی که باهم باشن بهم کمک کنن هوای همو داشته با ...

اینو راست میگی به شخصه دیدم تازه نامزد بودیم شوهرم به داداشش چیزی گفت مادر شوهرم یه کاری کرد که نگو چرا به داداشت گیر میدی تو کار نداشته باش بنده خدا شوهرم خیلی ناراحت شد گفت باشه دیگه به من ربطی نداره .دیگه از اون سال مادرش اصلا نمیتونه با این پسرش حرفی بزنه از بس قلدر شده

عزیزم هرگلی یک بویی داره من خودم خواهربرادر ندارم ولی سه تادختر دارم... اصلا از عشق پدرومادربه بچه ...

موافق قسمت آخر کلامت هستم . هر کس باید بر اساس توانایی خودش تصمیم بگیره

خدا تو قرآن میگه لا نکلفُ نفسا الاّ وسعها

حتی خدا هم مارو بر اساس توانایی هامون تکلیف میکنه امتحان میکنه.ازمون توقع داره

همون. چشاته. که تورو. انقد. عزیز. میکنه😘درخواست دوستی نمی پذیرم
2823
2791
2779
2792