2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واییی من هرچی تاپیک میزنم هیشکی نمیاد منم روی ران پام چندتا لک قهوه ای افتاده وبزرگه تقریبا اندازه اش اعصابمو داغون کرده موندم لایه بردار چی بزنم

I am nurse
واییی من هرچی تاپیک میزنم هیشکی نمیاد منم روی ران پام چندتا لک قهوه ای افتاده وبزرگه تقریبا اندازه ا ...

عزیزم من لایه بردار شیمیایی زدم فقط یه کوچوووولو کمرنگش کرد

من اب سیب زمینی میگیرم میذارم یخ بزنه بعد میزنم ب صورتم خوبه واسه لک سفیده تخم مرغ با ارد برنج بزن ...

عزیزم با سفیده تخم مرغ و ارد زود نتیجه گرفتی برای لک هات ؟ 

واییی من هرچی تاپیک میزنم هیشکی نمیاد منم روی ران پام چندتا لک قهوه ای افتاده وبزرگه تقریبا اندازه ا ...

من لایه بردار زدم صورتم الان جاش قرمز شده و خشک خشک شده هرچی مرطوب کننده میزنم وازلین میزنم قرمزیش نمیرع تازع جای جوشمم نرفت

عزیزم با سفیده تخم مرغ و ارد زود نتیجه گرفتی برای لک هات ؟ 

اره گلم هفته ای دو بار میزدم

ی بار سفیده و زرد چوبه

ی بار سفیده و ارد برنج

بین این ماسک ها هم اب سیب زمینی و لعاب برنج میذاشتم یخ میزد میزدم ب صورتم ۲هفته ای کمرنگ شد الانم ادامه میدم ولی هفته ای ی بار میزنم فقط