2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده...

178 بازدید | 14 پست

کسی هست سرکتاب باز کنه یا چمیدونم پیشگویی چیزی باشه یا فال بگیره واسم 😔

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بسپار به خدا... همیشه بگو خدایا من میدونم این روزا میگذرن...کمکم کن راحت تر بگذرن و از امتحانای سخت ...

نا امیدم کرده

چند ساله

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
نا امیدم کرده چند ساله

قطعا مصلحتی توی کاره..بزار برات مثال بزنم سال ۹۲ اول عقدمون بود شرکت پلیمر اگهی استخدام زد شوهرم کلی خوند و باهزار امید و ارزو رفت نشد..و رفت سراغ کار ازاد...پریروز یکی از دانشجوهاش اومد و معلوم شد توی همون اگهی استخدام وارد پلیمر شده...گفت ساعت کاریشون زیاده و الان از ابان حقوقشونو ندادن..گفت کلی تعدیل نیرو کردن و اینم مجرده که مونده وگرنه همه متاهلا رفتن...ما فهمیدیم حکمت کار خدارو..شاید سال ۹۲ کلی حسرت خوردیم برای اون اگهی استخدام ولی الان خداروشکر میکنیم که نشد...

قطعا مصلحتی توی کاره..بزار برات مثال بزنم سال ۹۲ اول عقدمون بود شرکت پلیمر اگهی استخدام زد شوهرم کلی ...

مشکل من این چیزا نیس

بی کسیه

مشکل من این چیزا نیس بی کسیه

اینجا که هست...منم خیلی تنهام..خواهرم یه شهر دیگه س و مامانم ۳ هفته س افتاده رو جا...تک و تنها موندم فقط میام اینجا تاپیکارو میخونم حالم عوض شه😊بیا درد و دل کن 

اینجا که هست...منم خیلی تنهام..خواهرم یه شهر دیگه س و مامانم ۳ هفته س افتاده رو جا...تک و تنها موندم ...

من 19 ساله تنهام تمام عمرم

تنهایی فیزیکی نه روحی

تنهایی با توهین و تحقیر و اذیت 

شوهرت یا خونوادت؟؟

شوهر چیه ندارم

خانوادم

شوهر چیه ندارم خانوادم

وای من خونوادم انقدر اذیتم کردن شوهر کردم..زندانیم میکردن توخونه همشون میرفتن بیرون درو قفل میکردن من جایی نرم...هوووف...الانم شوهرم کمی بی اعتماده ولی بااااازم بهتر از خونمونه

وای من خونوادم انقدر اذیتم کردن شوهر کردم..زندانیم میکردن توخونه همشون میرفتن بیرون درو قفل میکردن م ...

نمیخوام شوهر کنم بیخیال