2777
2789
عنوان

جواب بدید دیگه:(((

89 بازدید | 15 پست

مامانا جواب ازمایش غربالگری اول چقد طول میکشه من ۲۳ بهمن دادم هنوز اماده نیس عصابمو بهم ریختن میگن کیت تو بازار نیس یعنی چی من سردرنمیارم؟:/

تجربه گُرگت میکنه :)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برای منو دو روزه دادن چخبره انقد طولش دادن

خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش  قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن 
من ازمایششو ندادم ولی فک کنم یه هفته یا ده روز

ب من گفتن ایشالا دوشنبه امادس میشه بیست روززز حرصم میدناااااا فقط ۳ چار سری رفتم سر زدم امروز با کلی داوبیداد زدم بیرون ذلیل شن فقط پول میگیرن

برای منو دو روزه دادن چخبره انقد طولش دادن

ای کاش این مرکزهههه ازمایش نمیدادم خواهرم میگه واسه منم طول کشید عقب افتادش مرکزش همش میگه کیت تو بازار کمهههه

ب من گفتن ایشالا دوشنبه امادس میشه بیست روززز حرصم میدناااااا فقط ۳ چار سری رفتم سر زدم امروز با کلی ...

والا نمیدونم واسه دوست منم اینجوری شد یه ماه طول کشید تا بیاد جوابش 

خیلی اذیت کردن

خوابم میاد  
راست میگن عزیزم. کیت آزمایشگاهی نمیتونن وارد کنن. خیلی کمیابه...

دیگه این مرکز نمیرم غرباله دوموووو اذیت میکنن همش دوشنبه ندن قیامت میکنم:||

دیگه این مرکز نمیرم غرباله دوموووو اذیت میکنن همش دوشنبه ندن قیامت میکنم:||

ای جان... آره دیگه اینجا نرو. برو ی جایی خیلی معتبر و سرشناس ک اینجور مشکلات نداشته باشن. 💋

البته عزیرم.من سل فری دادم بجای غربالگری دوم الان یک ماهه جوابش نیومده مریض شدم از شدت نگرانی

غرباله اولت مشکل داش؟ من سونو دادم همه چی خوب بود دکترم گف ازمایشت اختیاریه ولی من خودم دادم ک خیالم راحت شه جوابشم ک هنوز نیومده کُفری شدم