دورنیکا مدیر استارتر عضویت: 1396/11/22 تعداد پست: 466 عنوان از شیر گرفتن 497 بازدید | 5 پست سلام مامانا بچه هاتونو چه طور عادت دادین شبا شیر نخورن؟ 1397/12/11 | 20:14 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
رویا_بارونی عضویت: 1397/11/26 تعداد پست: 4857 عزیزم من یه دفعه ای از شیر گرفتمش ینی سینهامو چسپ زدم و دیگه بهش شیر ندادم روزا میشه سرگرمش کرد با بازی و بیرون رفتن و پارک و گردش ...ولی شبای اول خیلی سخته من چن شب اول پسرم مدام گریه میکرد البته اینقدم مغرور بود ک نمیگفت دعی دی میخام ولی خیلی بهانه میگرفت کلا شیشه هم نمیخورد....بعد چن روز عادت کرد شیشه شو براش شیر پاستوریزه میریختم قبل خواب میخورد ❤️دوست مهربونم میتونی با قلب پاکت برای منم دعا کنی🙏تویی ک صلوات برام فرستادی و لایکم کردی انشاالله به همه ارزوهات برسی 🥰
رویا_بارونی عضویت: 1397/11/26 تعداد پست: 4857 اینکه میگی شبا زیاد براشیر بیدار میشه عزیزم خودت خوابت سبکه؟؟ینی از نوزادیش با هر منی که زده بیدار شدی و اومدی بالا سرش؟یا بهش شیر دادی؟ ❤️دوست مهربونم میتونی با قلب پاکت برای منم دعا کنی🙏تویی ک صلوات برام فرستادی و لایکم کردی انشاالله به همه ارزوهات برسی 🥰
دورنیکا مدیر استارتر عضویت: 1396/11/22 تعداد پست: 466 اینکه میگی شبا زیاد براشیر بیدار میشه عزیزم خودت خوابت سبکه؟؟ ینی از نوزادیش با هر منی که زده بیدار ... بله خوابم خیلی سبکه و بیدار شده بهش شیر دادن.البته الان دیگه کلا میخوان از شیر بگیرمش
رز_قرمز عضویت: 1396/05/25 تعداد پست: 2058 بله خوابم خیلی سبکه و بیدار شده بهش شیر دادن.البته الان دیگه کلا میخوان از شیر بگیرمش وای منم دوروزه دارم ازشیر میگیرم دخترموشبا بهش میدادم اما امشب گفتم ندم روزهانمیدم فق شبا خودمم حالم خیلی بده دخترم خیلی عذاب میکشه هوووف چق سخته بچا اگ چیزی میدونین بگین چکاکنیم