سلام خانوما دختر من 43 روزه اس امروز بردمش بهداشت قد و و زن تولدش51و2800بود؛الان قدش57؛وزنش 4300 بنظرتون خوبه؟مامای بهداشت گفت خیلی خوبه ولی هر کی میبیندش میگه ریزه مونده
ماشالا خوبه که. مردم عادت دارن اظهار فضل کنن. هر کی میومد دیدن من با یه لحنی میگفت وای چه ریزه منم میگفتم شرمسارم بیشتر این در توانم نبود
❤الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
انگار بلانسبت گاوداربه که همه ش به حجم بچه توجه میکنن
آخه جاریم دوقلو داره با شیر خشک بچه هاشو تپل کرده حالا مادرشوهرم میگه اون با وجود دوقلو داشتن بچه هاش تپلترن در صورتی که دختر من چون قد بلنده لاغر بنظر میرسه قدش از دوقلوهای جاریم که شش ماهشونه 3سانت کمترع