banoyeordibehesht مدیر عضویت: 1396/09/09 تعداد پست: 303 عنوان شیرخشک | مشاهده متن کامل بحث + 105 بازدید | 21 پست سلام مامانایی که شیرخشک به بچهاتون میدین شیرخشک پره نان میشه به بچه چهارماهه داد؟میگن براوزن دهی خوبه بنظرتون اشکال نداره بدم؟درضمن ریفلاکسم داره.هرشیرخشکی میدم گریهدمیکنه حتی ضدریفلاکس ممنون میشم راهنماییم کنید خدایی که من میشناسم معجزه ای داردبه نام عشق❤خدایاشکرت. 1397/12/11 | 17:15 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nazlyjoon عضویت: 1396/11/19 تعداد پست: 1054 کولیک ایزمیدم وگریپ میکسچر من کولیک اد و پدیلاکت میدم پدیلاکت و حتما بده خیلی عالیه برا بچه ها حتما حتما حتما بده یادا نرهمن روزی 5 قطره میدمبدا همه چی بچه خوبه دستگاه گوارش نفخ پروببوتیکه
banoyeordibehesht مدیر استارتر عضویت: 1396/09/09 تعداد پست: 303 کولیک از از کجا میخری من پیدا نمیکنم کولیک اد میدم یه داروخونه میشناسم همش داره خداروشکرمن یبارتموم کرده بودم ایرانیشوگرفتم کولیکتیک اسمش بود یباردادم دخترم میخابیدبیحال شده بودشیرم درست نمیخوردترسیدم ندادمش خدایی که من میشناسم معجزه ای داردبه نام عشق❤خدایاشکرت.
banoyeordibehesht مدیر استارتر عضویت: 1396/09/09 تعداد پست: 303 من کولیک اد و پدیلاکت میدم پدیلاکت و حتما بده خیلی عالیه برا بچه ها حتما حتما حتما بده یادا ن ... اره خیلی خوبه من قبلادکتربراش نوشته بودمیدادم اروم بودتموم کردم دیگه نگرفتم خدایی که من میشناسم معجزه ای داردبه نام عشق❤خدایاشکرت.
nazlyjoon عضویت: 1396/11/19 تعداد پست: 1054 یه داروخونه میشناسم همش داره خداروشکر من یبارتموم کرده بودم ایرانیشوگرفتم کولیکتیک اسمش بود یبارداد ... کجاس تو تهرانه داروخونه
banoyeordibehesht مدیر استارتر عضویت: 1396/09/09 تعداد پست: 303 کجاس تو تهرانه داروخونه نه من تهران نیستم خدایی که من میشناسم معجزه ای داردبه نام عشق❤خدایاشکرت.
fereshteyemohajer عضویت: 1397/03/02 تعداد پست: 9491 دکترگفته 1کیلونسبت به بقیهذهمسناش کمه پی دی افم دادم نساخت خیلی جیغ میکشیدبنظرتون بدم چون نوشته نارس ... دکتر دختر من گفت، هیچ مشکلی نداره. کم وزن ها هم می تونن بخورن.. 🕊 پر میشه این خونه از رقص و گل و شادی 🕊
۳قلوها عضویت: 1396/11/25 تعداد پست: 2592 جدی خوبه دلدردنمیشن؟اخه من اپتامیل ببلاک 1ببلاک ای ار دادم خیلی گریه میکنن اوایل نان میدادم فقط یبوس ... من به بچه هام گیگوز دادم عالی بود ریفلاکسم داشتن