2777
2789
عنوان

پاپ اسمیر

5375 بازدید | 30 پست

سلام

من رفتم دکتر واسه آزمایش های قبل از بارداری، گفت باید پاپ اسمیر بدی. توی نت یه نگاه کردم دیدم یه کم آزمایشش خصوصیه انگار :| راستش خجالت میکشم! میشه پاپ اسمیر نداد؟؟ کسی هست نداده باشه و برای نینیش مشکلی پیش اومده باشه؟ یا خیلی ضروریه؟ علائم خاصی باید داشته باشم که پاپ اسمیر لازم باشه یا همه باید بدند؟؟ دلم نمیخواد بدم آخه :|

فقط 5 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یه صلوات بفرست، ثوابش نصف نصف ❤

اصلا خجالت اور نیست من هم قبل هم بعر زایمان انجان دادم پری روز.اصلا عینه معاینه میمونه دردم نداره

خدایا مرسی که عشقهاموآفریدی😍😍😍😍😍😍😙😙😙😙😙😙😙شکر برای نعمت هایت 🙏.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از حالا خصوصی رو بذار کنار...

پاپ اسمیر خیلی مفیده... ممکنه عفونت یا زخم داشته باشی که قبل از بارداری باید درمان بشی...

موقع زایمانتم چندنفر حضور دارن...

باهاش کنار بیا و برو انجامش بده...

روز ۱۲ تا ۱۸ سیکل بهترین موقع برای پاپ هست

و من، بار دیگر، وقتی آسمان صدایم کرد، برای خدا دست تکان دادم!

خصوصي😳😳😳😳

معاينه نشدي مگه؟؟؟

براي پيش از بارداري بايد ازمايش خون سونو معاينه داخلي و پاپ اسمير بدي پاپ اسمير تست سرطان دهانه رحم هست سه سال يه بار بايد بدي.التهابي چيزي باشه فوري نشون ميده يني تا حالاااا ندادي😐

عزیزم برای اینکه خیالت راحت بشه برو بده 

وقتی میخای بچه بیاری خجالت رو باید بریزی دور 

فردا زایمان رو میخای چی کار کنی پس

بیخیال باش برو سریع تموم میشه 

منم اوایل مثل تو بودم ولی الان دیگه عادی شد

خصوصي😳😳😳😳 معاينه نشدي مگه؟؟؟ براي پيش از بارداري بايد ازمايش خون سونو معاينه داخلي و پاپ اسمير ...

سه سال پشت سر هم باید بدی اگه مشکلی نبود بعدش سه سال یکبار 

و خدایی که به شدت کافیست ... 

منم اولش خیلی وحشت داشتم بعدش دیگه دیدم دست دست کردن فایده نداره باید انجام داد انجام دادم ولی هنوزم اگه یبار دیگه بخوام بدم غصه ام میکیره

همیشه مراقب اشتباه دوم باش، اشتباه اول حق توست.
2790
2778
2791
2779
2792