دوستان عزیز شما اگه یه بچه دوساله و یه نوزاد داشته باشید بلدید بدون کمک به دو تا بچه و امور نظافت و آشپزی منزل برسید. تو رو خدا بگید چه جوری بدون کمک این همه کار انجام میدید؟ بخصوص بچه داری
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
من تا الان پرستار داشتم. میخوام پرستارها رو رد کنم. چون بحث حیثیتی در میانه. مادر شوهرم میگه تو بی عرضه ای بدون پرستار بلد نیستی زندگیت را جمع کنی . به غرورم برخورده . میخوام تنها باشم
ما زنها خيلي قوي هستيم، اگه اراده كنيم، هر كاري از دستمون برمياد،، مخصوصا اگه تنها باشيم، و بدونيم كه وضع همينه و قرارم نيست كسي به كمكمون بياد
لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
بله عزيزم،،، من سه تا دارم،،، كاملا دست تنها ما زنها خيلي قوي هستيم، اگه اراده كنيم، هر كاري از دست ...
واقعا با سه تا بچه وقت میکنی نی نی سایت هم بیایی ؟ درود بر شما. تو را خدا بیشتر توضیح بده چه جوری به همه امورات میرسی ؟ غذا دادن به کودک دو ساله پروژه است
اول اينكه به حرف هيچكس اهميت نده،، بزار مادرشوهرت هرچي ميخواد بگه،، خوب توان آدما باهم متفاوته، قرار نيست كاري كه از دست مادرشوهر يا خواهرشوهرت برمياد، از شمام بربياد،،، اگه با پرستار داشتن، زندگيت ميچرخه، ردش نكن، مهم اينه كه شما از زندگيت راضي باشي
دوم اينكه شما نوزاد داري و يه بچه كوچيك ، يه كم زمان ميبره تا باهاش كنار بياي و امورات زندگي دستت بياد،،، پس بخودت فشار نيار
لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
عزیزم میتونی یه برنامه برا خودت بنویسی مثلا هر روز نیم ساعت تایم واسه نظافت منزل بزاری، هر وسیله ای برداشتی سریع سرجاش بزاری،هر ظرفی استفاده کردی سریع بشوری اینجوری تایمی ازت نمیگیره، واسه آشپزی هم میتونی کوچولوی 2سالتو مشغول بازی کنی و نوزادتو بخوابونی و اشپزی کنی، یا میتونی آخر شب که خوابیدن نظافت کنی و غذا درست کنی واسه فردا
واقعا با سه تا بچه وقت میکنی نی نی سایت هم بیایی ؟ درود بر شما. تو را خدا بیشتر توضیح بده چه جوری به ...
براي منم اوايلش كه بچه نوزاد دارم، سخته، صبحها تا بخودم ميومدم، حداقل يكي دو ساعت زمان ميبرد، گيج بودم، نميدوستم چكار بايد بكنم، كدوم كارمو تو اولويت بزارم،،،اما كم كم دستم اومد،، مهم اينه كه سخت نگيري