2777
2789

خیلی ناراحت شدم ۲۹دی پریود قبلیم بود تا الان که ۱۲روز از تاریخ این ماه گذشته نزدیک ۲۰تا بی بی زدم .۵روز مونده هم بی بی چک مدیکور هاله مینداخت همون اولش 😭😭😭😭منتظر بودم حداقل آز مثبت شه

خدایا خودت نگهدار هدیه ات باش سپردمش بخودت

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

بیبی چک زدی

اره تا ۲روز پیش همش بی بی چک میزدم مدیکور همش هاله خیلی کمرنگ مینداخت ،روژان گرفتم اون منفی ،فقط یبار هاله انداخت یبارم هاله سفید😭😭😭

برو امپول پروژسترون بزن پریود شو

لعنت به بی بی چک

واقعا چقد سخته شدم از انتظار😭

میدونم اینماه قراره مامان بشم😍مامان یه بچه سالم و خوشگل و تپلی😍خدا جووون از الان بگممممم شککررررت❤🌹دیدین گفتم اینماه مامان میشممم خدایا هزار مرتبه شکرت❤❤۹۸/۸/۸ بی بی چکم مثبت شد خداجووون قربونت بررمممم🌹🌹🌹خدایا بابت همچی ممنونم ۹۹/۴/۴ دخترم صحیح و سالم اومد بغلم🥰
برو امپول پروژسترون بزن پریود شو لعنت به بی بی چک واقعا چقد سخته شدم از انتظار😭

فردا میرم میزنم لعنت به بی بی چکا ،چقد بده امیدواری

بیا باهم گریه کنیم . من ششم موعدم بود روز قبلش بی بی دوتا زدم اولی یکم کمرنگ اما دومی قشنگ پررنگ. تو تاپیکم کمرنگه هست. اما روز موعدم یهو منفی شدن همه بی بی ها. ۵شنبه هم رفتم ازمایش دادم منفی بود. تا الانم پریود نشدم ولی دردای پریودی خیلی دارم

بیا باهم گریه کنیم . من ششم موعدم بود روز قبلش بی بی دوتا زدم اولی یکم کمرنگ اما دومی قشنگ پررنگ. تو ...

عزیزم تا ۱۰روز صبر کن دوباره بزن تست.

من که باز۱۲روز صبر کردم امید داشتم😢😢😢😢😢

بازم صبرکنید امپول نزنین یکی بوده بیست روزبعدموعدش ازمایشش نشون داده قبلش همش منفی بود

یعنی میشه ،ای کاش به شوهرم قبل موعدم که هاله انداخت نمیگفتم 

یعنی میشه ،ای کاش به شوهرم قبل موعدم که هاله انداخت نمیگفتم 

دقیقا ادم تاازمایش نباید بگه..البتع شوهرمن همش منو دعوامیکنه میگه تازه ماه اول اقدامه واین حرفا وبه روش نمیاره که بهش گفتم بابا شده وخوردتوذوقش

خدایا شکرت که مامان شدم..خدایا خودت صحیح وسالم نگهش دارتابیاد بغلم۲۴فروردین ۹۸