2777
2789

افغانیا پشت کارشون زیاده هر چی میگیرن‌نوش جونشون

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

افغانیا پشت کارشون زیاده هر چی میگیرن‌نوش جونشون

😞😞😞😞😞

اگر مخالف نظرمی ریپلای بکن  وقتی تو قسمت تبادل نظر سایت عمومی هستم ظرفیت پذیرش نظرات مخالف رو هم دارم قطعا...منتهی با نهایت آرامش و رعایت ادب    

حتما تازه کاره که ۱۲۰۰میگیره 

وگرنه من معلم میشناسم ۴تومن میگیره

شکوفه های زندگی من، عزیزای دلم، ثروت و امیدای دل مامان نیایش، دختر قشنگ و معصوم من، یاسمین زیبا و پسر خوش اخلاق و نازم، محمد یاسین دلبرم مادر فداتون، تا ابد بمونین برام😘🥰😍

دیگه همینه  

به هرکی هم میگی  میگن  مگه  چیکار می کنن  همش تعطیل هستن

اما  معلمی الان  خصوصا ابتدایی  طوری شده که از بس طرح میریزن رو سر معلم   حتی وقتی خونس مشغول انجام طرح ها  هست و واقعا  به زندگیش نمیرسه

سرو کله زدن با سی و چند تا  فرهنگ مختلف هم در یک کلاس دیگه بماند   اگه اول دبستان هم باشی  مادرهارو باید کلی اموزش بدی 

بی زحمت برای حاجت دلم صلوات مهمونم کنید      
بجاش سه ماه تابستون تعطیلن دوروز هم تو هفته تعطیلن مادرشوهر من که خیلی راضیه معلم دبستان یک بعد از ظ ...

بله با آلودگی هوا تعطیلن

با کوچکترین شرایط آب و هوایی تعطیلن 

۲هفته عید کامل تعطیلن

تعطیلات رسمی و تابستون هم که تعطیلن

کلا همش تعطیلن

خدایی کارشونم سبکه نسبت به کارمندای دیگه

شکوفه های زندگی من، عزیزای دلم، ثروت و امیدای دل مامان نیایش، دختر قشنگ و معصوم من، یاسمین زیبا و پسر خوش اخلاق و نازم، محمد یاسین دلبرم مادر فداتون، تا ابد بمونین برام😘🥰😍

حرفتو قبول دارم ولی مثالتو نه !کارگرای افغانی با جون و دل کار میکنن و طفلیا حقوقی ام نمی گیرن اکثرا هم اذیت میکننشون ایران 

تیکر تولد معجزه ی شیرین زندگی من که خدا بعد هفت سال بهم داده😍 اگه میشه با دلای پاکتون برا عاقبت بخیری پسرم صلوات بفرستین خیلی محتاج دعاییم❤
حتما تازه کاره که ۱۲۰۰میگیره  وگرنه من معلم میشناسم ۴تومن میگیره

اوه  باید  بالای  20 سال خدمت باشه و کلی هم تشویقی  گرفته باشه که  این مقدار رو دریافت کنه

وگرنه من با  هشت نه  سال سابقه میشناسم  هنوز  دومیلیون نشدن

بی زحمت برای حاجت دلم صلوات مهمونم کنید