2777
2789
عنوان

مادرشوهر....

424 بازدید | 31 پست

سلام خانوما دیروز با مادرشوهرم رفتیم بازار من خواستم لباس بخرم یهو دیدم پول پیشم کمه بهش گفتم مامان  ۱۵ تومن داری بدی به من رفتیم خونه بهت میدم گفت نه کارت خوان یهو زنه گفت کارت خوان داریم مادرشوهرمم گفت ندارم الانم گازمون قطع بود طبقه پایین مادرشوهرم اینا میرفتن بیرون شوهرم بهش گفت کلیدو بده من برم غذا درست کنم گفت نه تو انباری درست کن الانم چون باد نتونستم غذا درست کنم دلم ازش پر به نظرتون چیکار کنم

کم‌محلی و بی تفاوتی

کینه ای نبودم ،تا آن روزِ لعنتی که ماهیِ هفت رنگِ عیدمان ،وقتی خواستم آبش را عوض کنم دستم را گاز گرفت ...من ماهی ها را بی آزار و معصوم دیده بودم ،اصلا توقِع چنین برخوردی را نداشتم ...از آن روز ، من از ماهیِ کوچکِ تویِ تنگ ، بیزار شدم و هر ثانیه آرزویِ مرگش را داشتم ،،،آبش را عوض نمی کردم ،غذایش را نمی دادم ،هربار که نگاهم به نگاهِ متظاهرِ مظلوم نمایش می افتاد ، اخم هایم را تویِ هم می کشیدم ، زیر لب لعنتش می کردم و سرم را می چرخاندم ...به قدری از گازِ ناغافلش کینه به دل گرفته بودم که بعضی شب ها دلم میخواست ، او را بیندازم توی آبِ جوش تا شاید دلم خنک شود ...این حجم رذالت و سنگ دلی از من بعید بود !شاید هم بچه بودم و کمی در تصوراتم اغراق می کردم ...فقط خواستم بگویم ؛هیچ خیانتی نابخشودنی تر از خیانت در اوجِ اعتماد نیست !!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خونتون يكيه با اونا مگه

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

حالا که اخلاقاش اومده تو دستت 

به خودتون متکی باشید .. هر جور که شده

دست جلوشون دراز نکنید حتی اگه ازگرسنگی و بی لباسی حیرون شید ... 

زشتی بندگانش را میداند ، اما می پوشاند ؛ آگاه است ، اما پنهان میکند ؛ نافرمانی میشود ، اما با بزرگواری می بخشد .

اصلا چرا با مادرشوهر میری.خرید 

مثل مادر. شوهر من ک اصلا تلفن خونه مارو بلد نیست فقط زمانی ک جایی روضه باشه تلفن منو بلده

سنگ اگر کاسه ی زرین شکند  ‌‌    ارزش سنگ نیافزاید و زر کم نشود

چقدرسنگدل وبی فکر مادرشوهرمن بااین که دشمنمونه ولی باسیاست وباپنبه سرمونوازپشت میبره وای انقدرعلنی نیس

خداجونم مواظب بچم باش بندبند دلم به بندبند وجودش بستست خداجونم هدیه قشنگتو سالم وسلامت به دستم برسون قول میدم همیشه مواظبش باشم ببشترازجونم 😙خدایاخودت دامن تمام منتظراروسبزکن 😊

چ مادر شوخر خفنی😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲

ادم به غریبه کمک می کنه چ برسه به عروسش

مهربان و ملایم باش، اجازه نده دنیا تو را زمخت و خشن نماید… به درد و رنج اجازه نده تو را بیزار نماید… به تلخی ها اجازه نده، شیرینی زندگیت را، از تو بربایند