2777
2789
عنوان

دید زدن

2048 بازدید | 15 پست

سلام من از چشم چرانی متنفرم مگه اینک عشق ادم باشه و دیدش بزنم. مریشب اخر خریدمون شوهرم اخلاقش بامن عوض شد و مثل دشمن من شد. دیگ بمن رو نداد و اخم میکرد.خیلی دلم گرفت. تااینکه دیروز رفتیم دور بزنیم اونجا متوجه شدم از گوشه چشمش یه خانمی ک ج ن  د ه تشریف داشت و شوهرم داشت و میخندید و تو چشم شوهرم نگاه میکرد را دید میزنه. متم از اونطرف ب زنه بد نگاه کردم و رو شو برگردوند. ولی دلم خیلی از شوهرم گرفته.‌. چرا باید باچشم بمن خیانت کنه و اونم یواشکی و از گوشه چشم.. اینحوری نبود اصلا😞

چرا اخلاق شوهرت  با تو عوض شده؟ 😐

میگم زشت نیست یه اقایی هزار و اندی ساله منتظره ۳۱۳ نفره؟😔😔😔 .... روزی میاید از سوی مهربانی ... بیاین همگی دعا کنیم تا زودتر بیاد ... الهم عجل لولیک الفرج ... 

هرزه پوشی و بی حجابی و بی حیایی مردها رو هم چشم چرون میکنه،چطور ما نمیتونیم جلوی بی حجابی رو بگیریم،یا با بی حیایی از کاسب ها تقاضای تخفیف جنس میکنیم و هر هر وکر کر راه میندازیم اونا هم نمیتونن جلوی نگاه آلوده رو بگیرن

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

هرزه پوشی و بی حجابی و بی حیایی مردها رو هم چشم چرون میکنه،چطور ما نمیتونیم جلوی بی حجابی رو بگیریم، ...

خب مابخاطر جیب شوهرمون تخفیف میگیریم ولی من خودم جدی هستم و اهل هرهر کردن نیستم. شوهرم دیشب منو دور زد یواشکی از گوشته چشمش دید میزنه😔 تو این دوشال اصلا بهش شک نکردم چون ظاهرش زیاد دل ربا نیست و خیالم راحت بود ولی از پریشب ک برام یکم خرید کرد بدجنس شده

من هروقت زیاد ارایش میکنم و بخودم میرسم خیالم اسوده تره و شوهرم کمتر دید میزنه. ازدواج قبلم چادری بودم و شوهرم‌نمیذاشت یه رژ لب بزنم و خودش تو صورت زنها مستقیم‌نگاه میکرد. الان ک ازاد هستم و ارایش میکنم ولی سنگینم .راحتترم. ولی از دیشب متوجه شدم شوهرم ار گوشه چشمش دید میزنه زیاد

من هروقت زیاد ارایش میکنم و بخودم میرسم خیالم اسوده تره و شوهرم کمتر دید میزنه. ازدواج قبلم چادری بو ...

ببین گلم،به این چیزا نیست که آرایش بکنید شوهرتون نگاه کسی نکنه،یا برعکس،طرف اگر سالم باشه همسرش بیرون  آرایش نکنه هم سرش پایین هست،عزیزم شاید من با آرایشم دل کسیرو حتی برای چند لحظه برده باشم،اما خودم ندونم پس اینکه زمونه بچرخه و همون بلا به سرم بیاد خیلی بعید به نظر نمیرسه،ما دل شوهر یکی رو میبریم،یکیم دل. شوهر ما رو 

اگر بخواین اینقدر حساس باشید ،نمیتونید زندگی کنید،شما تلاش خودتون رو تو خونه برای رضایت همسرتون بکنید،باقیش با خداست،اخلاق خوب ،محبت و ارضا کردن مردها اون ها رو شیفته میکنه

ببین گلم،به این چیزا نیست که آرایش بکنید شوهرتون نگاه کسی نکنه،یا برعکس،طرف اگر سالم باشه همسرش بیرو ...

درسته . من باارایش کردن اعتماد بنفس میگیرم ولی اصصلا اهل دید زدن مردها نیستم و بدم میاد. قبلانم چادری بودم.  واقعا نمیدونم شوهرم چرا چشمش انقدر دیشب میچرخید... اصلا هیز نبود

اگر بخواین اینقدر حساس باشید ،نمیتونید زندگی کنید،شما تلاش خودتون رو تو خونه برای رضایت همسرتون بکنی ...

من زندگی قبلم سر این موضوع البته نه فقط این. تباه شد.