2777
2789
عنوان

مامانا بیاین براتون تعیین جنسیت کنم

1174 بازدید | 129 پست

مامانا ، خواهر و زندایی من بلدن به روش جدوله چینی که خیلی سخته و هر کسی بلد نیست، تعیین جنسیت کنن، ما توی دوستا و اشناها و چندتا از بچه های همین سایت گرفتیم که اکثرا درست دراومد(( فقط تو متولدین ۷۲-۷۳)) یکم درصده خطاش بالاس🤔🤔🤔علته اینم که می خوایم واسه شما هم انجام بدیم هم بخاطره فانشه، هم درصده خطاش که ببینیم واقعا ۲٪ خطا داره یا نه؟؟؟؟ فقط لطفا اونایی که دوست دارن مشخصاتو تو یه کامنت بگن ، حتی اگه بچتون ۲۰ سالشم باشه میشه جنسیتشو گفت...لطفا مشخصاتتوم به شکله زیر باشه 

مثلا 

تاریخ تولد مادر ۲۱-فروردین-۷۲

تاریخ اقدام یا اخرین پریود۵-مرداده_۹۷

دوستان دقت کنید سال و ماه و روز هر سه تاش باید باشه، خواهرم برای ناهار میاد پیشم، اگه دوست داشتید مشخصاتتونو بذارید اومد حساب کنه❤️❤️

یه مامانه فعال  😍😍خدایا مرسی بخاطرشون😍

منو لایک کن. خوشم اومد 

سپاس گزارم از شما که فقط افراد مودب 😘 و مربوط😍 بیان داخل تاپیکم،  کسانی که دغدغه های مادر و نوزاد رو تمسخر و توهین نکنن. دغدغه های من آروغ و شیردهی و پی پی و  دارو و... هست اگر برای شما چرت و پرت هست و فقط می خوای مزه بپرونید لطفا اصلا وارد تاپیکم نشید تاپیک های زیاد دیگه ای هم توی سایت داریم از اونها دیدن بفرمایید. یک دنیا تشکر. والا 😐خوبه که اسمش نی نی سایته، اگر وِر وِر سایت بود چی میشد؟ 😂

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تاریخ تولد خودم ۲۷اردیبهشت۶۹

اولین روز آخرین پریود ۹آذر۹۷

کسانیکه وعده ی بهشت به ما دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند.‌                                                          

من یه بار جدول چینی رو برای بچه های  مامانم و مادرشوهرم حساب کردم اکثرا درست در اومد

اما برای خودم حوصله ندارم😆

کسانیکه وعده ی بهشت به ما دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند.‌                                                          
همشون الکیه من امتحان کردم همه مدلشو ببینید مادرتون و خواهراتون سر بچه هاشون در بارداری چه مد ...

عزیزم این مدل جدول با تقویمه خوده کشوره چینه، البته خودشم گفته ۲٪ درصد خطا داره، ماله اکثرا درست بود، من مامانم ۲ تا دختر دارن یدونه پسر، ولی من خودم ۳ تا پسر دارم

یه مامانه فعال  😍😍خدایا مرسی بخاطرشون😍

12 /اردیبهشت/78     . اولین روز اخرین دوره پریود 28/آذر/97

کاش من چهارتا بودم .یکیم بچمو میگرفت و بهش میرسید .دومیم برا خودش استراحت میکردو میرفت بیرون میگشت .سومی هم در اختیار همسرجان و غذا پختن .چهارمی هم به کارای خونه میرسید.😉😂💃😎
عزیزم این مدل جدول با تقویمه خوده کشوره چینه، البته خودشم گفته ۲٪ درصد خطا داره، ماله اکثرا درست بود ...

گفتم عينه جنسيت هم نميشن گفتم از روي اشتراك علايم مي توني بفهمي جنسيت چيه