2777
2789
عنوان

لاله گزینی

179 بازدید | 17 پست

خانوما همه باید خونریزی لاله گزینی داشته باشن؟ کسی بوده بدون خونریزی بوده باشه؟ من سن بارداریم الان 5 هفته و 2 روزه ولی لکه بینی و خونریزی نداشتم!قضیه چیه؟

خدایا مرسی که مامان یه پسر مهربون و شیطونم 😍😘

اره ممکنه نداشته باشی ایراد نداره

خیلی منتظرم بیاد.خیلی کارا کردم  تو همه اون لحظه ها فک کردم احتیاجی به حضورت نیست اما الان خیلی داغونم من موندمو باز دست خالی .اینبار از تو میخوام میدونم اگر تو بخوای میشه .پس کمکم کن .کمک کن این ماه به بهترین شکل بشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فکر نمیکنم دیگه ببینی برای همه فکر نکنم باشه هفته‌ی دوم یا سوم هست لانه گزینی   علامت چیه ...

آره دل درد دارم. ترشح دارم. بیحالم و خیلی علائم دیگه

فکر نمیکنم دیگه ببینی برای همه فکر نکنم باشه هفته‌ی دوم یا سوم هست لانه گزینی   علامت چیه ...

دل درد بده یا عادیه؟

اخی مواظب خودت باش پس  . من هم موندم باردارم با نه  هشت روز از اقدام میگذره ازمایش جواب می ...

من 10 روز پیش آزمایش دادم.مثبت بود ، میگم که الان 5 هفته هستم. انشالله تو هم بارداری،حتما برو آزمایش بده

سن بار داری است رو از روز اول پری ات حساب کردی

آره بعضی سایتا هستن.اونجا روز پریود و اینا رو میزنی هم سن بارداری میگه هم زمان زایمان

عزیزم خوش به حالت .چند ماه اقدام کردی

ممنون 1 سال اقدام بودیم ولی دکتر نزدیکه 5-6 ماه بود که گفته بود اقدام نکنیم چون فهمیدیم همسرم واریکوسل داره و باید درمان بشه. بهمن ماه دکتر همسرم گفت برید اقدام کنید. 2 ماه بهمون وقت داد.گفت اگه نشد بعد از عید برید iui . خداروشکر همون بهمن حامله شدم