2789
عنوان

چشمای شور🤔😅

208 بازدید | 8 پست

خواهرشوهرم دخترخیلی خوبیه، مهربونه منم دوسش دارم ولی امکان نداره ازیه چی تعریف کنه وبلایی سر اون وسیله نیاد، بلااستثناء یه اتفاقی میفته چیکارکنم، من به چشم زخم اعتقاد دارم برام اتفاق میفته، الانم دارم وسیله وجهازمیبرم، راهکاربدین😣🤔😅

هرچه در جستجوی آنی، آنی 💚

اسفند دود کن وقتی رسیدین

وقتی بزرگ می شوی قدت کوتاه می شود آسمان بالا می رود و تو دیگر دستت به ابرها نمی رسد و برایت مهم نیست که توی کوچه پس کوچه های پشت ابرها ستاره ها چگونه بازی می کنند آنها آنقدر دورند که تو حتی لبخندشان را هم نمی بینی و ماه ، همبازی قدیم تو آنقدر کمرنگ می شود که اگر تمام شب را هم دنبالش بگردی پیدایش نمی کنی.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=2479085&slug=فقط-کسایی-که-اعتقاد-دارن-به-تاپیکام-بیا-بقیه-نیان-تا-ناراحت-نشن-و-ناراحت-نکنن-هم&postId=81718578

میشه لطفا واسه خونه دار شدنمون و حل مشکلاتمون یه دعا یه صلوات یا هرچی که دوست داشتین انجام بدین 😊😊😊دوستای خوبم امیدوارم و از ته دلم میخواد شما هم به ارزوهای قشنگتون برسین و اگر مشکلی دارید برطرف شه😇😇😇

سر در خونت ان یکاد بزن

قبل اومدنش ایت الکرسی و وان یکاد و چهار قل بخون فوت کن به خودت

میتونی ایت الکرسیم بخونی برای حفظ وسایلت

و اینکه رفت حتما اسپند دود کن و ی تخم مرغ بنداز بیرون

اسفند دود کردن، به تخته زدن، آیه شریفه و این یکاد ، تخم مرغ شکستن، دانه های آبی زنگ و .... هیچ تاثیری در دفع چشم زخم ندارند  و هیچ سند روایی در این مورد وجود نداره 

برای دفع چشم زخم ذکر ما شاءالله لا قوه الا بالله(لا حول نداره) ، ذکر الله اکبر و معوذتین(سوره فلق و ناس) در روایات وارد شدند