2777
2789

من ی هفته دیگه تجربه میکنم میام میگم 

🤦🏻‍♀️😓

نی قلیونتونم 😝 خانوما هرکس میدونه بگه من چکار کنم چاااااااق شم دارم میمیرم 😶😲مامانم میگه فقط دندونات مونده 😀 چند روز پیش تو سایت زدم ک وزن نرمالم چقدر باید باشه گفت دو کیلو اضافه وزن داری و با رژیم برای عید به فرم ایده الت برس🙁. من🤯سایت😌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درد که داره.

اولاش مثل درد پریوده هی کمر و دلت درد میگیره و ول میکنه.

اون لحظه که بچه میاد تو کانال و سرش بهت فشار میاره خیلی درد داره. اما همین که به دنیا میاد دیگه سبک میشی و هیچ دردی نداری😍

ولی سزارین بعد زایمان تازه اول شروع درداته.

طبیعی بچه ک بدنیا اومد خودت میتونی بغلش کنی و کاراتو انجام بدی. بنظر من خیلی خوبه.

خوشمزه های هانان🍏. دارای نماد اعتماد🍎 ارسال به سراسر کشور و خارج از کشور😍😎

درد که خیلییییییی داره..اونکه واضحه سوال کردن نداره😭😭😭مرگ جلو چشمام دیدم

روی پرده کعبه این آیه حک شده است: نَبِّئْ عِبَادِی أَنِّی أَنَا الْغَفُــورُ الرَّحِـــیمُ به بندگان من خبر ده که منم آمرزنده مهربان و من... هنوز و تا همیشه به همین یک آیه دلخوشم … ♥

من طبیعی بود زایمانم به شدت پشیمون شدم. تازه من خوبه بودم توی اون روز خود دکترام باور نمیکردن بتونم همون روز زایمان کنم. دردای زایمان ب کنار که خودش شکنجه اس. بعدشم بخیه خیلی جاش تا چند هفته درد داشت و با هر ترفندی بالاخره بعد سی و پنج روز خوب شد. انقدر درد داشت جای بخیه ک چند بسته شیاف استفاده کردم😞😞😢😢😢😢

البته بگم من زایمانم سه هفته زودتر بود و وقتش نبود ولی ب دستگاه کارم نکشید سیزده چهارده ساعت از اول سرم زدن طول کشید ولی چهار سااعا دردهای شدید تر از پریودی ک هی ول میکرد و دوباره اما دیگه اخراش چون تحمل نداشتم مسکن ب دستم زدن طوریکه موقع اومدن بچه درد نداشتم یا شایدم انقدر دردام زیاد بوده دیگه نفهمیدم. ورزششششش خیلی انجام بدید اخراش.

من روز زایمانم همون وسط دردا اب گرم ریختم ب بدنم و ورزش و ... اجیلم میخوردم ضعف نکنم

مگه پزشکت چک نکرده بود اندازه لگلنتو کببینه مناسبه یانه؟؟؟؟؟؟؟

نه عزیزم نمی دونم چرا چک نکرده بود البته من خودم اصرار داشتم به زایمان طبیعی اون تا آخرشم هی می پرسید مطمئنی؟ میخوای طبیعی زایمان کنی؟ 

با اینکه پسرم ریز بود ولی میگفت سرش برای لگنت بزرگه