2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ب فردا شب نمیکشع. تا ظهر زایمان میکنه . اخییییی

در گاوبازی؛ جایزه نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جا خالی را داده باشد!  نه به کسی که با گاو درگیر می شود ... در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید...
چی از زایمان توی ذهنتونه تا فردا شب !!!! اگر درد زایمان باشه ظهر نشده فارغ شدن

یعنی چی عزیزم عقب افتاده نیستیم ک..دارم میپرسم چون ماما گفت تا فرداشب زایمان میکنی گفتم ازتون بپرسم

یعنی چی عزیزم عقب افتاده نیستیم ک..دارم میپرسم چون ماما گفت تا فرداشب زایمان میکنی گفتم ازتون بپرسم

قربونت برم من چیزی نگفتم که احتمال دادم ترسوندنتون از زایمان طبیعی توهینی نکردم والا

قربونت برم من چیزی نگفتم که احتمال دادم ترسوندنتون از زایمان طبیعی توهینی نکردم والا

ن عزیزم..ترسی نداریم..فقط میخوایتیم بدونیم فردا دیگ زایمان میکنه یادن اخه خیلی درد داره

واقعی چجوریه؟این هر چند مین میگ  گرفت اصلا خیلی بد درد ش میگیره باز یکم خوب میشه ولی باز درش زی ...

همینجوری ک دردش همینه

دردش وقتی میگیره با دراز کشیدن و تغیر حالت فرقی نمیکنه.

هرلحظه شدتش بیشتر.فاصله دردا کمتر میشه

و کم کم دردا منظم میشه

اگ هوا سرد نبود میتونست بشینه رو توالت فرنگی ماساژ بده شکمشو خیلی اروم میکنه دردو. فقط نشینه ونخوابه.راه بره ک زودتر دهانه رحمه باز بشه.

لااااااایک ننننکنییید لدفن  
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز