2777
2789
عنوان

سلام

71 بازدید | 6 پست

دخترم یکسالو نه ماهشه

بعد دختر ابجیم هشت ماه از دخترم بزرگتره.زیادم همدیگه رومیبینیم

دیگه بحرانای خاص سن خودشو داره.

مدااااامی ک بادخترم بازی میکنه جیغ میکشه سرش.دعواش میکنه.نکن بکن میکنه.کلا مواظبشه دست . هرچییی بزنه دعواش میکنه

حتی ی انگشت دخترم بهش بخوره دعواش میکنه.منم اگ ی ذره اخم کنم یا دعواش کنم باعصبانیت برخورد میکنه میگه میخوام بکنمو.... 

چراانقد پرخاشگره؟ عادیه دیگه تو این سن؟؟؟

بعدشما بودین . میکردین ؟دلم . حال دخترم میسوزه😑رفت و امدمو کمتر کردم ولی هربار همو میبینیم همین اش وکاسه س دیگه

لااااااایک ننننکنییید لدفن  

بچه تقریبا ۳ ساله توجیه نشده، باید مامانش توجیهش کنه که اون کوچیکتره باید مراقبش باشی ، و حس دوستی و بینشون برقرار کنه

خواهش می کنم صلوات برا سلامت نی نیم و اینکه سروقت خودش فروردین دنیا بیاد بفرستید، ممنونم🙏🏻الهی هر کی صلوات می فرسته خدا بهترینا رو نصیبش کنه🌸من در احاطه نور خدا هستم که هیچ چیز منفی نمی تواند در آن رسوخ کند🌸هر انسانی حلقه ای ست طلایی در زنجیر خیر و صلاح من🌸تیکرم براساس زایمان سزارین هست.

خواهرزادتون لوس بار اومده

خواهش می کنم صلوات برا سلامت نی نیم و اینکه سروقت خودش فروردین دنیا بیاد بفرستید، ممنونم🙏🏻الهی هر کی صلوات می فرسته خدا بهترینا رو نصیبش کنه🌸من در احاطه نور خدا هستم که هیچ چیز منفی نمی تواند در آن رسوخ کند🌸هر انسانی حلقه ای ست طلایی در زنجیر خیر و صلاح من🌸تیکرم براساس زایمان سزارین هست.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم همین مشکل رو داشتم دخترم و بچه جاریم هم سن هستند دیگه طوری بود دختر دوساله ام خسته شده بود و از دختر عموش میترسید منم خیلی با دخترم حرف میزدیم و از رفتار خوب و بد مثال بچه گانه میزدم که خدایی نکرده مثه اون نشه

بچه ها اگر عصبی باشند میتونن رو هم تاثیر بذارن 

زمانیکه جمع هستید یه بازی فکری یا خونه سازی همراهت باشه و با دخترت بازی  کن تا سرگرم شه 

خواهر زاده ات این حرکت هارو از خواهرت دیده و تکرار میکنه

بچه تقریبا ۳ ساله توجیه نشده، باید مامانش توجیهش کنه که اون کوچیکتره باید مراقبش باشی ، و حس دوستی و ...

مرسی ازت...

اخه میخوام برم کلاس ک تو هفته.بعضی وقتا ک شوهرم کارداره میذارمش خونه مامانم

اگ یوقت بفهمم میخوان بیان اونجا یا اونجا باشن ذره ای دل تو دلم نیس!!!

پری روز اونجابودن مامانم میگف نمیدونم خوابش میومده چش بوده دم ب ثانیه بچتو دعوا میکرده

میگم خودم انقد مواظبم صدامو بالانبرم براش و شوهرمو نصیحت میکنم😑اونوقت ازاونور.....

منم همین مشکل رو داشتم دخترم و بچه جاریم هم سن هستند دیگه طوری بود دختر دوساله ام خسته شده بود و از ...

مرسی عزیزم

واقعاازتکراره؟ خودش ک میگه بچم ازاد باراومده نکن بکنش نکردم  توسری خور نیستو میتونه ازخودش دفاع کنه

دختر من اکثر رفتارها از بچگی  هاش یادش  هست 

دخترم تو خونه بازی و شیطنت زیاد داره ولی جم توع ساکت هست و با ادب هست و بدون اجازه به وسایل کسی دست نمیزنه و مثل خودم احساساتی هست و متاسفانه مثه خودم کم رو هست و نمی تونه حرفش رو بزنه

الان 6 سالشه

چند ماه پیش بهم گفت مگه مامانم نیستی مگه دوستم نداری گفتم چی شده چرا اینطوری میگی

گف چرا وقتی فلانی اسباب بازیم رو برداشت یا فلانی لباسم زو پوشید ازم دفاع نکردی

والا من دوست داشتم خودش از پس خودش بر بیاد ولی اون نتونست و منتظر من بود

تا این که تو یه جمعی دوتا پسر بچه کلاه شو برداشته و پرت میکردند و بهش نمیدادند منم تا چهره دخترمو دیدم پاشدم از اون بچه ها کلاه رو گرفتم و گفتم آخرین بارتون باشه دخترمو اذیت میکنید از اون روز دخترم بهم یاد آوری میکنه که دوستم داره بخاطرش ازم تشکر کرد

در مورد روابطش با هم کلاسی هاش ازم نظر میخواد

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز